Museus

Banyoles

Banyoles recupera la Nit dels Museus amb una proposta teatralitzada d’anècdotes del Darder

Ràdio Banyoles

Divendres 13 de maig · 14:12

Serà dissabte a les 22 h, i dimecres, Dia Internacional dels Museus, hi haurà jornada de portes obertes a l’equipament.

Banyoles celebrarà aquest dissabte la Nit dels Museus, que se celebra arreu del territori per commemorar el Dia Internacional dels Museus. Després de dos anys sense poder-se fer per la situació de pandèmia, enguany s’ha organitzat una activitat teatralitzada al Museu Darder. Els actors locals Íngrid Calpe i Miquel Torrent escenificaran amb un punt d’ironia alguns dels episodis, reals o imaginaris, que han marcat la història del Darder al llarg dels seus més de 100 anys.

El regidor de Cultura, Miquel Cuenca, ha explicat que l’activitat ja es va fer fa deu anys, durant la celebració del 5è aniversari de la remodelació de l’equipament, i enguany s’ha recuperat per commemorar la Nit dels Museus.

L’activitat ‘Memòries del Darder’, recomanada per a majors de 7 anys, és aquest dissabte a les 22 h. La proposta, adaptada a la llengua de signes, és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Paral·lelament, dimecres 18, Dia Internacional dels Museus, s’oferirà una jornada de portes obertes al Museu Darder, ja que recordem que el Museu Arqueològic està tancat per les obres de remodelació que s’hi estan fent.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text