Economia

Banyoles

Banyoles obre una nova línia d’ajuts de 40.000 euros per a negocis afectats per la Covid-19

Ràdio Banyoles

Divendres 14 de maig · 13:26

S’hi poden acollir els propietaris de gimnasos, activitats docents, d’extraescolars o de discoteques, que van haver de tancar el gener passat.

L’Ajuntament de Banyoles ha obert una nova convocatòria d’ajudes a professionals titulars d’activitats afectades per les restriccions de la Covid-19. S’hi poden acollir els professionals amb establiments ubicats al terme municipal de Banyoles i que es van veure obligats a tancar per la resolució del 4 de gener passat.

El consistori preveu destinar-hi 40.000 euros i concedir un ajut únic de 1.000 euros a cada establiment que reuneixi els requisits fins a esgotar la partida. S’hi podran acollir titulars de gimnasos i activitats esportives, activitats docents, de lleure infantil i juvenil, extraescolars, establiments comercials de més de 400 metres quadrats o discoteques, entre d’altres.

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha recordat que la convocatòria està inclosa dins la modificació de crèdit que va aprovar l’Ajuntament de Banyoles en el ple municipal del mes de març i que permetrà destinar un total de 250.000 euros per pal·liar els efectes de la Covid-19.

La presentació de sol·licituds s’ha de fer de forma telemàtica a través del model normalitzat que figura a la seu electrònica de l’Ajuntament de Banyoles a www.banyoles.cat i es poden presentar fins al 14 de juliol.

Es concedirà un ajut únic de 1.000 euros a cada establiment que reuneixi els requisits per a ser-ne beneficiari fins a esgotar el crèdit. La previsió és arribar a tots els establiments afectats i, en cas que no fos així, s’ampliaria el crèdit.

Aquesta és la tercera convocatòria d’ajudes que obre l’Ajuntament de Banyoles a titulars d’establiments afectats per les mesures preses per aturar la propagació de la Covid-19. En la primera convocatòria, es van concedir ajudes per un total de 97.582,20 euros i a la segona, per valor de 47.600 euros.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text