Via pública

Banyoles

Banyoles obre un procés participatiu per definir el nou parc de gossos del Pla de la Coromina

Ràdio Banyoles

Dimarts 21 de juny 2022 · 14:26

S’habilitarà a la zona on hi havia els horts municipals, ara en desús, i està previst que entri en funcionament a principis de l’any vinent.

L’Ajuntament de Banyoles ha engegat un procés de participació ciutadana per definir el futur nou parc de gossos de la ciutat. El consistori ha elaborat una enquesta que es pot respondre a través de la pàgina web www.banyoles.cat. En el document, la ciutadania pot fer les seves aportacions sobre les característiques que ha de tenir el nou espai per a gossos, tant pel que fa al tipus de terra, de tanca o de jocs d’habilitat per als animals. També s’hi han inclòs diferents preguntes de valoració de l’actual parc de gossos, que està situat al costat del camp de futbol vell per conèixer l’opinió que en tenen els usuaris actuals.

El regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha detallat que el nou parc doblarà la superfície de l’actual, ubicat a tocar del Camp Vell, i disposarà d’una zona de jocs d’habilitat per a gossos. Tubert ha detallat que s’ha parlat amb diversos usuaris i educadors canins, i a partir de les respostes de l’enquesta s’acabarà de definir el projecte.

La ciutadania té temps per respondre l’enquesta fins al pròxim 13 de juliol. Una vegada recollides les propostes, s’incorporaran al projecte que s’està definint a l’àrea d’Urbanisme. La previsió és que les obres puguin començar passat l’estiu i el nou parc pugui entrar en funcionament entre finals d’any i principis del vinent.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text