Participació ciutadana

Banyoles

Banyoles no preveu reprendre encara els consells de barri, però prepara una app de comunicació i participació

Ràdio Banyoles

Dimecres 14 d’abril · 14:20

Els consells es reactivaran en funció de l’evolució de la pandèmia, i mentrestant l’Ajuntament aposta per l’Altaveu Ciutadà per recollir les demandes de la ciutadania.
F: Ajuntament de Banyoles
F: Ajuntament de Banyoles

La tongada de consells de barri que es fan habitualment el mes de maig a Banyoles no es faran a causa de la pandèmia de Covid-19. De fet, l’any passat ja no es van fer pel mateix motiu, tampoc els que es fan a la tardor, i l’Ajuntament confia reprendre aquest òrgan de participació ciutadana tan bon punt ho permeti la situació sanitària.

Ho va detallar la regidora de Comunicació i Participació, Clàudia Massó, al darrer ple de finals de març, arran d’una pregunta del regidor d’ERC Albert Masdevall. Massó va explicar que, mentrestant, les demandes i inquietuds ciutadanes es recullen a través de l’Altaveu Ciutadà del web municipal.

Nova aplicació mòbil de comunicació i participació

La regidora també ha avançat que l’Ajuntament està treballant en la posada en marxa d’una aplicació mòbil a través de la qual es difondrà tota la informació del consistori, i que també disposarà d’un Altaveu Ciutadà. D’aquesta manera, serà molt més fàcil i àgil fer arribar propostes o suggeriments a l’Ajuntament.

La nova aplicació de comunicació i participació municipal es posarà en marxa pròximament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text