Via pública

Banyoles

Banyoles millora les voreres del darrer tram del carrer Sardana, davant l’Ins Pere Alsius

Ràdio Banyoles

Dijous 1 d’abril · 14:58

L’actuació s’inclou en el pla de voreres aprovat a finals de l’any passat, amb una inversió total de més de 140.000 euros en diferents carrers.

L’Ajuntament de Banyoles està executant des de fa uns dies uns treballs de millora de les voreres en el darrer tram del carrer Sardana. Les obres provoquen la desviació puntual del trànsit en aquest carrer pel passeig Darder.

Els treballs s’inclouen en el pla de voreres aprovat pel consistori a finals de l’any passat, amb una inversió de més de 140.000 euros en tretze trams de carrers. Concretament, a més del carrer Sardana, el pla preveu actuar en trams dels carrers Estartús, Sant Jordi, Avi Serra, Mestre Mateu, Camós, Nostra Senyor del Collel, Puig d’en Colomer, Telers, Pere Alsius i Bertran Samasó, a més del Passeig Darder i el Passeig Lluís Marià Vidal.

L’Ajuntament de Banyoles aprova periòdicament plans d’actuació a les voreres del municipi. L’objectiu és reparar i fer el manteniment en aquelles voreres del municipi que es troben en mal estat o degradades per envelliment.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text