Urbanisme

Banyoles · Porqueres

Banyoles manté en espera el projecte per habilitar un aparcament d’autocaravanes

Ràdio Banyoles

Dimecres 3 d’octubre 2018 · 13:49

L’Ajuntament està en converses amb Porqueres per fer una proposta conjunta a prop de l’estanyol del Vilar però si finalment no tira endavant s’optarà per algun altre espai de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Banyoles no descarta habilitar un aparcament d’autocaravanes a prop de l’Estany si l’Ajuntament de Porqueres tira enrere la seva proposta. Des de fa uns anys els dos ajuntaments estan mantinguent converses per fer una zona per a estacionar caravanes que doni servei als dos municipis.

 

S’habilitaria en uns terrenys al terme municipal de Porqueres, al costat de l’antic restaurant La Masia i a prop de l’estanyol del Vilar, però de moment no hi ha res tancat. De fet, l’Ajuntament de Porqueres havia desistit de tirar endavant la proposta per les dificultats de fer-ne l’expropiació, però els dos consistoris n’han continuat parlant i encara no s’ha desestimat del tot aquesta opció.

 

El pla B, davant el pavelló de la Draga

 

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ho va explicar al darrer ple responent a una pregunta de Junts per Banyoles - ERC. Segons Noguer, la prioritat és fer un aparcament conjunt, però si finalment no pot tirar endavant aquesta proposta s’optaria per fer-lo en una altra zona de la ciutat. Concretament, l’alcalde ha apuntat a uns terrenys a davant del pavelló de la Draga, a l’altre costat de carretera.

 

El projecte per habilitar un aparcament d’autocaravanes a Banyoles és una demanda de fa temps. A la primavera de 2016, l’Ajuntament de Porqueres va plantejar la proposta de fer-lo als terrenys del costat de La Masia, i el consistori banyolí va donar-hi suport ja que solucionava la manca d’un espai per a aquest ús a la ciutat. El projecte es va presentar a una convocatòria del Fons Feder, però finalment no va tirar endavant i des de llavors està en stand by.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text