Exposicions

Banyoles

Banyoles inaugura tres exposicions emmarcades en l’(a)phònica, la fotografia de la natura i la figura de Josep Miàs

Ràdio Banyoles

Dilluns 20 de juny · 14:57

Les mostres són gratuïtes i es poden veure a la Llotja del Tint, al Museu Darder i al Puntal - Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina, respectivament.
F: Festival (a)phònica
F: Festival (a)phònica

Banyoles ha inaugurat aquest divendres tres exposicions en tres espais diferents de la ciutat que tracten temàtiques diverses. A la Llotja del Tint s’ha inaugurat l’exposició ‘Dibuix en directe’, emmarcada en el Festival (a)phònica com a activitat paral·lela de la programació. Per la seva banda, el Museu Darder acull la mostra del XX Concurs de Fotografia de la natura i al Puntal - Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina s’hi pot veure ‘L’origen de les idees’ de Josep Miàs.

Dibuix en directe

El Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica ha inaugurat aquest divendres l’exposició ‘Dibuix en directe’ a la Llotja del Tint. La mostra, que es podrà veure fins al 26 de juny, és gratuïta i fa una crònica gràfica per rememorar l’edició del 2021 amb artistes com Andrea Zayas, Jaume Geli o Xavier Moliner. L’horari de visita és de divendres 24 a diumenge 26 de juny de 10 del matí a 14 h del migdia i de les 16.30 a 20 h del vespre.

Fotografia de la Natura al Darder

El Museu Darder acull fins al pròxim 11 de setembre les millors imatges presentades al XX Concurs de Fotografia de la natura dedicada als paisatges meteorològics. L’exposició s’ha organitzat de forma conjunta entre el Centre d’Estudis Comarcals, Limnos, la UdG i l’Ajuntament de Banyoles.

F: Ramon Calvet Falgueras
F: Ramon Calvet Falgueras

El director dels Museus de Banyoles, Lluís Figueras, ha remarcat el treball que hi ha darrere de la mostra que enguany celebra el seu 20è aniversari, i ha demanat també “fer una mirada diferent” en què es doni valor a la feina que comporta.

L’origen de les idees

La tercera mostra és ‘L’origen de les idees’ de Josep Miàs i es pot veure al Puntal - Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina. L’exposició està emmarcada en el gruix d’activitats que durant el 2022 es faran per reconèixer l’obra i la trajectòria de l’arquitecte banyolí. ‘L’origen de les idees’ se suma a l’exposició ‘Escultures transitables’ del mateix arquitecte, que es va inaugurar el passat mes de maig a l’espai municipal Can Tarradas i a l’Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina. Es podrà visitar en horaris a convenir trucant al telèfon 972 58 34 77 i estarà oberta al públic fins al mes de setembre.

F: Fundació Lluís Coromina
F: Fundació Lluís Coromina

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text