Cinema

Banyoles

Banyoles estrena diumenge a la tarda la programació de cinema familiar a l’Auditori

Ràdio Banyoles

Divendres 8 d’octubre · 13:33

Els curtmetratges ‘El grúfal i la filla del grúfal’ són la primera cita d’una activitat que consolida el retorn del cinema a la ciutat i que serà mensual.

L’aposta de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles pel cinema s’amplia a partir d’aquest diumenge amb la primera projecció de cinema familiar. Un cop al mes, els diumenges a la tarda l’Auditori de l’Ateneu projectarà treballs d’animació infantil per complementar l’oferta cinematogràfica que fa uns mesos ja acull l’equipament amb el Cicle Gaudí i el Documental del mes.

Diumenge es podrà veure la projecció dels dos curtmetratges ‘El grúfal i la filla del grúfal’. Dues aventures protagonitzades per animals del bosc plenes de tendresa i valors, best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna. La tècnica de Cultura de l’Ajuntament, Íngrid Calpe, destaca que són projeccions que no es troben a cap plataforma i permetran recuperar l’essència del cinema familiar a la ciutat.

‘El grúfal i la filla del grúfal’, recomanats per a infants de 3 a 6 anys, es projectaran diumenge a les cinc de la tarda. Les últimes entrades disponibles, que valen 3 euros, es poden comprar anticipadament al web Cultura Banyoles.

Retorn del cinema a Banyoles

Aquesta tardor també es projectaran ‘La revolta dels contes’, el diumenge 7 de novembre, i ‘El cargol i la balena’, el diumenge 12 de desembre.

La proposta adreçada al públic familiar suposa l’últim esglaó del retorn del cinema a Banyoles, que aquest 2021 ha implicat fins ara dues projeccions mensuals integrant les pel·lícules dins de la resta de programació cultural que té l'Ateneu de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text