Bàsquet

Banyoles

Banyoles dedica un mural a la Ciutat del Bàsquet Català al pavelló de la Farga

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 de setembre · 14:49

L’encarregada de pintar-lo ha estat l’artista banyolina Olga de l’Àguila a l’exterior de l’edifici on entrena el Club Bàsquet Banyoles.

L’Ajuntament ha dedicat un mural al bàsquet coincidint amb la designació de Banyoles com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. El mural, que es va presentar dissabte, s’ha pintat a l’exterior del pavelló de la Farga, on es concentren majoritàriament les activitats de bàsquet a la ciutat.

L’artista Olga de l’Àguila ha estat l’encarregada de pintar-lo. En el mural, s’hi pot veure una gran pilota de bàsquet sobre la qual estan jugant a bàsquet nens i nenes vestits amb l’equipació del Club Bàsquet Banyoles. El mural es tanca amb el logotip de Banyoles com a Ciutat del Bàsquet Català 2022.

F: Ajuntament Banyoles
F: Ajuntament Banyoles

La inauguració forma part de les activitats impulsades per l’Ajuntament i el Club dins l’any de la Ciutat del Bàsquet Català. Entre altres, Banyoles ha acollit diferents competicions esportives com el Circuit català 3x3, les finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení, les finals de la lliga Capacitats i bàsquet al carrer.

Ciutat del Bàsquet Català

Des de l’any 2000 ciutats com Girona, Badalona, Lleida o darrerament Balaguer han estat designades com a Ciutat del Bàsquet Català, una iniciativa de la Fundació del Bàsquet Català per reconèixer l’impuls territorial de l’esport i també donar suport a les persones que hi treballen i els valors formatius que representa.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text