Noves tecnologies

Banyoles

Banyoles acull el Tech Day BNY, una jornada tecnològica per connectar empreses i emprenedors del territori

Ràdio Banyoles

Divendres 24 de març · 14:53

La trobada, amb voluntat de continuïtat, és aquest divendres al Club Natació Banyoles, amb més d’una vintena d’assistents.
Una trentena d'empresaris i emprenadors han participat a la jornada d'aquest divendres. (F: Ajuntament de Banyoles)
Una trentena d'empresaris i emprenadors han participat a la jornada d'aquest divendres. (F: Ajuntament de Banyoles)

L’Ajuntament de Banyoles ha organitzat aquest divendres el Tech Day BNY, una jornada tecnològica per conèixer les últimes innovacions i avenços del sector de la tecnologia. A la trobada, aquest matí al Club Natació Banyoles, hi participen una trentena d’emprenedors i empresaris tecnològics de Banyoles i comarca, amb l’objectiu d’intercanviar experiències i conèixer els nous projectes que s’estan desenvolupant en l’àmbit digital a la ciutat.

Un dels impulsors de la jornada, l’empresari tecnològic banyolí Josep Maria Teixidor, ha remarcat la necessitat de trobar espais per compartir coneixements i idees sobre els nous projectes innovadors que s’estan desenvolupant al territori, amb l’objectiu de posar-los en valor.

El Tech Day BNY ha arrencat amb la presentació de les novetats de la darrera edició del Mobile World Congress, a càrrec del periodista Guillem Alsina, i tot seguit s’ha fet una taula rodona sobre ‘Captació i retenció de talent a comarques’. En el debat hi han participat el cofundador i CEO de Zertifier, Joan Jou; Lorena Rodríguez, cofundadora de Creative Corner Agency; i Àngel Renart, project manager a Inbroll. La jornada s’ha tancat amb unes píndoles digitals amb Eulàlia Amell, consultora TIC de Jugarijugar i Albert Calderón, CEO de Solbed.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat l’objectiu de sumar esforços i crear sinergies entre empresaris i emprenedors del sector, i ha remarcat que tots els participants en les ponències són de Banyoles i comarca.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de la Diputació de Girona, i la idea és que tingui continuïtat amb pròximes edicions. Es pot consultar tota la informació a la pàgina web https://techdaybny.com/.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text