Tradició

Banyoles

Banyoles acull aquest cap de setmana la 15a Fira de Nadal i Mostra d’Oficis Artesans

Ràdio Banyoles

Divendres 9 de desembre 2022 · 14:22

Comptarà amb una trentena de parades d’artesania i demostracions de 14 oficis, amb novetats com el costurer, el vitraller, el pintor o el torner.
La fira tindrà una trentena de parades i inclourà demostracions d'oficis, tallers i activitats en benefici de La Marató de TV3.
La fira tindrà una trentena de parades i inclourà demostracions d'oficis, tallers i activitats en benefici de La Marató de TV3.

La plaça Major acollirà aquest cap de setmana la 15a edició de la Fira de Nadal i Mostra d’Oficis Artesans. La fira tindrà una trentena de parades i inclourà demostracions d’oficis, tallers i activitats en benefici de La Marató de TV3, entre altres.

Les demostracions d’oficis artesans són el tret diferencial de la cita banyolina, que enguany permetrà descobrir 14 oficis, amb novetats com el costurer, el vitraller, el pintor i un artesà que farà figures d’origami. La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha detallat que es tracta d’una participació similar a la del 2019, i ha detallat que cada vegada és més difícil trobar artesans d’aquest oficis antics.

8 tallers i espectacle de circ

La Fira de Nadal també inclou tallers nadalencs de paper, d’espelmes o de tions de Nadal, així com el taller i espectacle de circ amb l’entitat ‘Un salt al circ’. Una programació especialment pensada per al públic infantil i familiar.

La Fira de Nadal i Mostra d’Oficis Artesans de Banyoles també incorpora un espai per a nadons, que l’any passat ja es va dur a terme amb èxit. La Fira s’inaugurarà dissabte al matí i s’allargarà fins diumenge al migdia.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text