Esports

Banyoles

Banyoles acollirà la primera jornada #ciclismesegur per promoure la seguretat a la carretera

Ràdio Banyoles

Dijous 26 de gener · 14:49

Serà el 2 de febrer al Museu Darder en un pla pilot de la Generalitat i la Federació Catalana de Ciclisme perquè els ciclistes tinguin més eines per compartir l’espai viari amb altres usuaris.

La Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme organitzen les dues primeres Jornades #ciclismesegur, dedicades a promoure la conscienciació i seguretat dels ciclistes a la carretera. Banyoles acollirà la jornada inaugural al Museu Darder el dijous dia 2 de febrer i comptarà amb la participació de clubs del Pla de l’Estany i Girona i la col·laboració del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Ajuntament de Banyoles.

Mossos, Emergències i clubs ciclistes

Amb l’objectiu de tractar les situacions de seguretat viària amb el màxim nombre de perspectives possibles, les Jornades #ciclismesegur comptaran amb la participació d’agents dels Mossos d’Esquadra, professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques i clubs ciclistes. Sota l’etiqueta #ciclismesegur, es busca tractar la problemàtica amb noves òptiques, anàlisis i propostes per donar eines als ciclistes. L’objectiu és poder compartir l’espai viari amb altres usuaris, aprendre a mesurar riscos per tal de gaudir de l’esport i millorar la qualitat de la circulació i la seguretat a la carretera.

Aquestes jornades són fruit d’una comissió de treball transversal sobre la seguretat ciclista en carretera que reuneix diversos departaments de la Generalitat, la Federació Catalana de Ciclisme i entitats ciclistes. La inscripció a les jornades s’ha de fer mitjançant un correu electrònic a l’adreça esports.girona@gencat.cat, especificant la jornada a la qual es vol assistir.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text