Rem

Pla de l'Estany

Balastegui, Jofre i Garcia viatgen a Munic per competir a l’Europeu de rem

Ràdio Banyoles

Dijous 11 d’agost 2022 · 14:56

Els remers del Club Natació Banyoles han disputat aquest dijous les proves classificatòries de les diferents modalitats, i Aleix Garcia, fent parella amb Rodrigo Conde, s’ha classificat per a les semifinals

Des d’aquest dijous i fins al 21 d’agost l’Olympia Park de Munic acull el campionat Europeu de nou disciplines diferents, entre elles el rem i el piragüisme, amb diversos representants banyolins. D’una banda, a la competició de rem hi han pres part tres remers del Club Natació Banyoles: Manel Balastegui, Jordi Jofre i Aleix Garcia, que aquest dijous al matí han disputat les proves classificatòries en les seves respectives modalitats.

Garcia i Conde, a semifinals

Aleix Garcia, en el doble escull amb Rodrigo Conde, ha aconseguit el passi directe a les semifinals, acabant en primera posició. Després de la prova, Garcia i Conde valoraven el resultat, assegurant que ha sigut una regata relativament còmode i afronten les semifinals amb optimisme. 

Manel Balastegui, fent parella amb Caetano Horta en el doble escull lleuger, i Jordi Jofre en esquif, no s’han classificat i hauran d’anar a la repesca.

Grabalosa: l'objectiu, el rendiment dels bots

L’entrenador dels diferents bots és el també banyolí Carles Grabalosa, que abans de les proves assegurava que el vent en contra que bufa a Munich no ha de ser una excusa per a les competicions. Segons Grabalosa, l’objectiu més que els resultats és posar atenció en el rendiment de les diferents embarcacions, per encarar el final de temporada amb bones sensacions.

Les proves de l’Europeu de rem s’allargaran fins diumenge, quan es disputaran les finals.

Pèlachs, a l'Europeu de piragüisme

A l’Europeu de Munic també s’hi faran proves d’altres esports com l’atletisme, la gimnàstica, el voley platja o el piragüisme. La palista del Club Natació Banyoles Laia Pèlachs hi participarà en el K2 1000 amb Begoña Lazcano, després d’haver quedat quarta al Mundial de Canadà.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text