Ciclisme

Porqueres

Ashleigh Moolman diu adeu al primer Tour de França femení per una infecció

Ràdio Banyoles

Dimarts 2 d’agost 2022 · 14:47

La ciclista sud-africana establerta a Porqueres va participar en la prova, però es va haver de retirar l’últim dia de la competició.

La ciclista sud-africana establerta a Porqueres, Ashleigh Moolman s’ha vist obligada a retirar-se del Tour de França per una infecció. Tot i que s’esperava que estigués a la lluita pel mallot groc, el dissabte es va veure superada a la primera etapa de muntanya i diumenge va anunciar a les xarxes que deia adeu al primer Tour femení.

Moolman va quedar despenjada dels grups aspirants i va acabar 18a, a més de 13 minuts de la líder i 12a a la general. La propietària de Can Campolier de Porqueres lamentava a les xarxes com van canviar de ràpid les coses per ella i apunta que va preferir respectar el seu cos i fer cas del consell mèdic.

En declaracions a aquesta emissora, Moolman explica que va intentar lluitar amb la seva ment i que mentalment estava fent tot el que havia previst, però el seu cos ja lluitava contra la infecció. 

La ciclista del SD Worx apunta que la primera edició del Tour de França ajudarà al desenvolupament del ciclisme femení i que procurarà tornar més forta després del daltabaix a l'última etapa de la competició.

El mallot groc se l'ha endut finalment la corredora de l’equip Movistar, Annemiek Van Vleuten. La neerlandesa es va imposar a la Super Planche des Belles Filles i s’ha consolidat així com la número u del ciclisme mundial.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text