Societat

Banyoles

Arrenquen les banderes LGBTI de Banyoles tres dies després de restituir-les

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de juliol · 14:49

Benestar Social ho comunicarà a l’Observatori contra l’Homofòbia però no tornarà a penjar-les per no entrar en una guerra de banderes.
F: @jjverdaguer
F: @jjverdaguer

Les banderes LGBTI que es van penjar de nou al Puig d’en Colomer de Banyoles han durat només tres dies. Divendres passat es va fer un acte institucional per restituir-les després que apareguessin cremades quan s’havien instal·lat pel Dia internacional de l’Orgull LGBTI. Aquest dilluns alguns desconeguts van arrencar les banderes del Puig d’en Colomer i en altres punts de Banyoles.

El Consell Comarcal, l’Ajuntament i algunes entitats de la comarca han denunciat aquests comportaments a través de les xarxes socials. El Servei d’Atenció Integral a persones LGBTI de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, promotor de la penjada de banderes a la comarca, no té la intenció de tornar a penjar-les per no entrar en una guerra de banderes. Tot i això, el servei comunicarà la situació a l'Observatori contra l'Homofòbia que recull les incidències a tot Catalunya.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text