Serveis Socials

Banyoles

Ampli dispositiu dels Mossos per un desnonament al carrer Barcelona de Banyoles

Ràdio Banyoles

Divendres 23 de juliol · 14:32

Una dotzena de dotacions han controlat el desallotjament per ordre judicial d’una família que no estava atesa pels serveis socials i que serà reubicada temporalment.

Els Mossos d’Esquadra han desplegat aquest divendres al matí un ampli dispositiu per efectuar un desnonament per ordre judicial al carrer Barcelona de Banyoles. Una dotzena de furgonetes, desenes d’agents antiavalots i dues ambulàncies han tallat des de primera hora del matí alguns accessos del barri de La Farga per desallotjar una família amb diversos fills menors d’edat. Segons fonts dels Mossos i alguns testimonis, l’operatiu s’ha dut a terme sense incidències destacables tot i que en algun moment s’ha concentrat molta gent al portal del pis.

La família desnonada fins ara no era atesa pels serveis socials de la comarca, que han activat el protocol habitual arran del desnonament, perquè no estan en situació de vulnerabilitat econòmica i la propietat demanava des de fa temps el desallotjament. S’havien fet alguns intents previs però avui s’ha muntat un dispositiu molt més ampli. Tot i la gran expectació que s’ha creat al barri no hi ha hagut detinguts i cap a dos quarts d’onze del matí les dotacions han marxat i s’ha normalitzat la circulació. En el dispositiu també han intervingut agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra.

Reubicació temporal

Al migdia, un grup de veïns del barri s’han concentrat davant l’ajuntament de Banyoles acompanyant la família desnonada per demanar la intervenció dels serveis socials, que han acordat una reubicació temporal de la família uns dies mentre es busca una solució definitiva.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text