Adults · Turisme

Banyoles

Alumnes de l’Escola d’Adults creen una aplicació mòbil per difondre els punts d’interès de l’entorn de l’Estany

Ràdio Banyoles

Dimecres 16 de juny · 14:44

Els estudiants han elaborat els continguts de l’app al llarg del curs, en el marc d’un programa d’innovació educativa.

Difondre els secrets de la flora, la fauna, les pesqueres i els elements patrimonials de l’entorn de l’Estany de Banyoles. Aquest és l’objectiu final de l’aplicació mòbil ‘Estany de Banyoles’, que han creat els quaranta-dos alumnes d’ESO del Centre de Formació d’Adults del Pla de l’Estany.

L’app inclou informació dels punts d’interès que hi ha al voltant de l’Estany, acompanyada de fotografies i àudios fets pels mateixos alumnes.

Es tracta d’un projecte educatiu en el marc d’un dels programes d’innovació pedagògica del departament d’Educació, que ha permès als alumnes treballar diferents aspectes formatius de forma global. Al llarg del curs, i dividits en grups, van fer sortides per recopilar la informació que necessitaven per dotar l’aplicació de contingut, que posteriorment van haver d’ordenar, escriure i locutar. Ho han explicat dos dels alumnes, Marc Contreras i Dori Framil.

L’aplicació, dissenyada per l’empresa Sixtemia, és gratuïta i ja està disponible per Android i IOS. Aquest dimarts, alumnes i professors de l’Escola d’Adults s’han reunit per provar-la i comprovar que tot funcioni correctament.

La directora del CFA del Pla de l’Estany, Núria Crous, ha valorat molt positivament el treball dels alumnes en aquest projecte, que ha sigut molt gratificant tant per als docents com per als alumnes.

L’aplicació mòbil ‘Estany de Banyoles’ s’adreça a tothom, però sobretot als visitants que no coneixen l’entorn de l’Estany i vulguin aprofundir-hi tot fent un recorregut pel seu perímetre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text