Música

Banyoles

Albert Pla, primera veu confirmada de la dissetena edició de l’(a)phònica, adaptada a la situació actual

Ràdio Banyoles

Dilluns 12 d’abril · 14:50

Del 24 al 27 de juny, Banyoles acollirà actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics, amb aforament limitat i reserva de seient, seguint les restriccions culturals vigents.

El Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica ha avançat aquest dilluns una de les grans veus que formaran part del cartell de la dissetena edició del festival, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny. Es tracta de l’artista polifacètic Albert Pla, que presentarà en solitari el seu nou espectacle, ¿Os acordáis? L’actuació d’una de les veus més transgressores del país serà el 25 de juny a l’escenari Estrella Damm Club Natació Banyoles, on el mateix artista ja va actuar l’any 2007 en el marc del festival.

El director artístic de l’(a)phònica, Francesc Viladiu, s’ha felicitat per poder tirar endavant amb el Festival després d’haver-lo posposat l’any passat per la pandèmia, anunciant-ne el primer nom destacat.

El Festival de la Veu de Banyoles encara la dissetena edició aquest 2021 amb la voluntat de recuperar l’essència de l’(a)phònica, una proposta de ciutat per descobrir i redescobrir espais amb la veu com a fil conductor. El cartell complet s’anirà desvetllant en les pròximes setmanes i, com és habitual, combinarà propostes artístiques d’artistes consagrats i altres d’emergents. El format s’ha plantejat seguint les restriccions vigents en l'àmbit cultural, i per tant les propostes seran amb aforament limitat i reserva de seient.

Les entrades per al concert d’Albert Pla (20 € anticipada / 23 € taquilla) es posaran a la venda aquest dimarts 13 d’abril a les 10 h al web del festival: www.aphonica.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles. L’aforament és limitat i reduït al 50% segons la normativa actual i s’adaptarà a les limitacions vigents en aquell període. Durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat davant la crisi sanitària del coronavirus.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text