Futbol

Porqueres

Acaben definitivament les obres del canvi de gespa de Miànigues just per començar la lliga

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de setembre · 14:13

La pretemporada del Porqueres ha quedat condicionada pel retard de tres setmanes en el termini previst però ara el camp està en perfectes condicions.
F: Esports Porqueres
F: Esports Porqueres

El camp de Miànigues ha estrenat aquest mes de setembre la nova gespa artificial que s’ha instal·lat durant l’estiu. Les obres, amb un pressupost de 162.000 euros executades per l’Ajuntament de Porqueres, han anat amb retard sobre el termini previst. La reposició va començar a principis de juliol i havia d’acabar a mitjans d’agost, però els últims treballs s’han allargat tres setmanes més.

Això ha condicionat la pretemporada de la Unió Esportiva Porqueres. Els primers equips masculins i femenins han hagut d’entrenar a Fontcoberta i Cornellà, adaptant el treball, i el futbol base ha començat els entrenaments amb una setmana de retard. El president del club, Marc Cuadros, ha lamentat les molèsties que ha ocasionat el retard en les obres, però posa èmfasi en la il·lusió de poder gaudir d’un camp en perfectes condicions els pròxims anys.

La gespa es va estrenar oficialment el primer cap de setmana de setembre amb els partits del Memorial Joan Estany, el torneig estiuenc de presentació del club. Però els treballs per deixar del tot enllestit el terreny de joc s’han allargat fins fa pocs dies. Des de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Narcís Vidal, no ha entrat en detalls sobre el retard de les obres i celebra que la temporada comenci amb normalitat.

El primer partit oficial que acollirà la nova gespa serà la primera jornada de lliga de l’equip femení de preferent, diumenge a les 7 de la tarda contra el Fundació Terrassa.

L’anterior gespa artificial del camp de Miànigues es va instal·lar l’any 2009, amb una vida útil prevista de, com a molt, deu anys. El Porqueres té actualment una vintena d’equips federats de totes les categories.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text