Natació

Banyoles

23 medalles i 9a posició global pel CNB al Campionat de Catalunya infantil de natació

Ràdio Banyoles

Dimarts 6 de juliol · 14:56

Destaquen les actuacions d’Aina Fernández, Lachlan Reed i les dues primeres medalles per relleus de la secció.
F: @nataciocat
F: @nataciocat

Tarragona ha acollit de l’1 al 4 de juliol el Campionat de Catalunya de natació infantil amb la participació de 485 nedadors i nedadores d’entre 13 i 16 anys. El Club Natació Banyoles hi va desplaçar un equip de 12 esportistes, que ha firmat una gran actuació aconseguint 23 medalles. En total s’han penjat nou ors, tretze plates i un bronze i en la classificació per clubs han acabat en 9a posició.

L’entrenador de la secció, Jordi Toca, ha explicat que acudien a la cita amb les expectatives altes, però s’han superat i destaca el nombre de medalles, subratllant que és la primera vegada que el club aconsegueix un títol i una segona plaça en les proves de relleus.

Concretament, Mar Garmendia, Lachlan Reed, Marc Rodríguez i Aina Fernández han aconseguit la medalla d’or en els 4x100 estils mixt i, per la seva banda, Aina Fernández, Laia Artigas, Paula Plana i Mar Garmendia s’han penjat la plata en la prova del 4x200 lliures femení.

La resta de podis van ser en les proves individuals amb una actuació espectacular d’Aina Fernández, que va aconseguir sis medalles d’or, aconseguint la millor puntuació individual femenina del campionat. Lachlan Reed va endur-se dos ors i quatre plates i va ser el segon millor nedador de la categoria masculina. Mar Garmendia, amb cinc plates i un bronze, i Marc Rodríguez, amb tres plates, van ser els altres medallistes individuals de la secció.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text