TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY

Ràdio Banyoles

Informació corporativa

Organigrama i gestió de Ràdio Banyoles


Ràdio Banyoles, Emissora Municipal del Pla de l’Estany està gestionada per un Consell d’Administració. Aquest és nomenat pel Ple de l’Ajuntament i és l’òrgan encarregat de portar a terme la direcció del servei de l’emissora. El Consell d’Administració de Ràdio Banyoles està constituït per un president, un dels tres professionals de l’emissora, dues persones proposades pels col·laboradors i col·laboradores de la ràdio i un representant de cadascun dels grups municipals.

A més del Consell d’Administració hi ha el personal de l’emissora. Els tres treballadors de Ràdio Banyoles assumeixen les tasques de gerència de forma conjunta. A més, desenvolupen altres tasques específiques com ara informatius, programació, coordinació de col·laboradors, etc.

Actualment col·laboren a Ràdio Banyoles prop de 80 persones que realitzen diferents tasques. Des de redactors d’informatius fins a veus per a la publicitat. De tota manera, la gran majoria col·labora emetent diferents programes musicals o magazins. Són els que podreu escoltar de dilluns a divendres a partir de les 20:00 fins les 23:00 i també els caps de setmana (dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:00).

*Més informació a l’apartat Programació

 

Consell d'administració

President: és escollit pel Ple Municipal i ha de ser un membre de l’ens local. Actualment és Clàudia Massó, regidora Administració, Sancions, Comunicació, Participació, Noves tecnologies i Oficina d'atenció al ciutadà.

Personal de l’emissora: Dos dels tres treballadors formen part del Consell.
Actualment són Moisès Camós i Esteve Codony, responsables de la coordinació i la programació.

Representants dels col·laboradors/es: són escollits cada 4 anys pels col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Banyoles; les últimes eleccions es van celebrar el setembre de 2015.
Actualment són Carles Avilés i Carles Puncernau.

Representants polítics: cada un dels partits polítics present a l’Ajuntament de Banyoles està representat per una persona en el Consell d’Administració.
Actualment són Lluís Costabella (CiU), David Juan (JxB), Alexandra Pazos (CUP) i Joan Luengo (ICV-IB).

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 21h a 22h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h