TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 02 de desembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les ordenances pel 2013 a Porqueres es van aprovar per ple el passat 17 d’octubre.

Economia » Recaptació    + d'aquest tema
26/10/2012

L’Ajuntament de Porqueres baixa la taxa d’escombraries, la de construccions i l’IBI

Arxius d'audio:

 
  •  26/10/2012

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

L'Ajuntament de Porqueres baixa la taxa d'escombraries, la de construccions i l'IBI. Les que pugen són la taxa de cementiri, el preu del centre de dia i es modifica el lloguer de diversos espais. La resta d'ordenances es mantenen, amb la voluntat de carregar el mínim les famílies.

L'Ajuntament de Porqueres ha aprovat recentment les noves ordenances fiscals de cara al 2013. A grans trets, les taxes que es modifiquen són la d'escombraries, que baixa uns 4 euros; la part de l'IBI que correspon a l'Ajuntament, que passa del 0,51 al 0,49; i la taxa de construccions, que baixa a l'entorn d'un 20%. A més, en aquest apartat s'afegeix un barem perquè qualsevol persona pugui calcular fàcilment el que li pertoca pagar per aquesta ordenança. La regidora d'Hisenda de Porqueres, Elisa Teixidor, ha destacat que la tendència general és a la baixa, tot i que el consistori s'ha vist obligat a augmentar algunes taxes a causa de l'augment de l'IVA. És el cas del cementiri i el centre de dia per a gent gran, que puja un 4%.

Altres taxes que es modifiquen són les de lloguer de sales del Centre Cívic, incorporant la possibilitat de llogar-les per hores. I per altra banda, es crea una taxa per llogar la sala de plens de l'Ajuntament i la sala polivalent de l'escola del Frigolet. Finalment, s'ha establert una nova ordenança per a les bústies dels nuclis disseminats, regulant un cost que fins ara ja es venia cobrant.  Elisa Teixidor ha remarcat que el consistori ha intentat carregar el mínim les famílies, ajustant al màxim cada una de les taxes.

Les ordenances fiscals pel 2013 a Porqueres es van aprovar per ple el passat 17 d'octubre, amb l'abstenció de CiU, a l'oposició.

TAGS: ordenances, fiscals, taxes, Porqueres, 2013

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00