TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 02 de desembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les ordenances de cara al 2012 es van aprovar al darrer ple municipal.

Economia » Recaptació    + d'aquest tema
03/11/2011

Porqueres apujarà la taxa d’escombraries, el lloguer del local social i el servei del centre de dia

Arxius d'audio:

 
  •  03/11/2011

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Porqueres apujarà la taxa d'escombraries, el lloguer del local social i el servei del centre de dia. L'IBI baixarà dos punts i es congelen la resta de taxes i impostos per l'any vinent.

L'Ajuntament de Porqueres ha aprovat les ordenances fiscals de cara al 2012. D'una banda, es modifica el lloguer del local social, que passa de 70 a 75 euros. També puja la taxa d'escombraries. En aquest cas, i seguint una recomanació del Consell Comarcal per equiparar la taxa als diferents municipis, s'ha establert una diferenciació entre els habitatges plurifamiliars i els unifamiliars. En els primers, la taxa puja de 133 euros a 136, mentre que en els habitatges unifamiliars, es passa de 133 euros a 140.

L'alcalde de Porqueres, Salvador Ros, ha detallat que l'Ajuntament haurà de retornar als veïns 5 euros, ja que aquest any se'ls han cobrat per error 138 euros enlloc de 133 aprovats per ple l'any passat.

L'altre servei que s'apuja és el del centre de dia, que passa de 183 euros a 190 euros al mes. Segons l'alcalde, es tracta d'un preu assequible i la puja servirà per fer viable el manteniment de l'equipament. I finalment, un altre dels canvis en les ordenances és l'IBI, que baixa dos punts i el tipus impositiu se situa al 0,51%. D'aquesta manera, el preu baixarà per a una gran majoria de contribuents, mentre que en altres pujarà de forma moderada.

Salvador Ros ha volgut remarcar la voluntat del consistori de congelar el màxim de serveis, i només han apujat els serveis que consideren "menys indispensables".

Les ordenances fiscals de l'Ajuntament de Porqueres de cara al 2012 es van aprovar al darrer ple municipal amb els vots a favor de l'equip de govern. Els dos regidors de CiU, a l'oposició, es van abstenir.

TAGS: taxes, ordenances, fiscals, Porqueres

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00