TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 08 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els Premis Banyolí de l'Any 2010 tindran lloc el 17 de setembre.

Publicitat

Cultura » Convocatòries, premis    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
26/08/2010

L’Ajuntament de Banyoles ja prepara la segona edició dels Premis Banyolí de l’Any

Arxius d'audio:

 
  •  26/08/2010

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L'Ajuntament de Banyoles ja prepara la segona edició dels Premis Banyolí de l'Any. Els grups municipals a l'oposició han tornat a manifestar un any més la seva dIsconformitat amb la iniciativa, que consideren "innecessària" i "discriminatòria", més tenint en compte la situació econòmica actual.

Nou episodi de retrets govern-oposició per la celebració dels Premis Banyolí de l'Any. Igual com ja van fer l'any passat, els grups a l'oposició, Esquerra Republicana i Iniciativa per Catalunya Verds, han tornat a mostrar el seu desacord amb la iniciativa, un acte que es va celebrar per primera vegada l'any passat i en què ja no van voler assistir per disconformitat. Al darrer ple municipal, la portaveu ecosocialista, Núria Langa, va qualificar l'acte de "superflu" i "discriminatori", i amb l'única finalitat de "mediatitzar" la figura de l'alcalde. Els ecosocialistes consideren poc raonable aquesta despesa per part de l'Ajuntament, tenint en compte la situació econòmica en què es troben les arques municipals. A més, Langa va posar de manifest que tant el nom com el procediment atempten contra la igualtat de gènere i no garanteixen el dret de les banyolines.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha desmentit que es tracti d'un acte per engrandir la figura de l'alcalde, sinó que el que pretén és premiar i reconèixer la trajectòria d'aquelles persones que fa temps que treballen per la ciutat. Noguer ha reconegut que enguany la Diputació de Girona no farà cap aportació econòmica a la iniciativa, però ha recordat que l'any passat l'acte es va cloure amb superàvit, i no suposa cap despesa extra per a les arques municipals.

L'alcalde ja ha anunciat que la segona edició dels Premis Banyolí de l'Any tindrà lloc el proper dia 17 de setembre, i ha convidat els grups a l'oposició a presentar els seus candidats.

Esquerra Republicana també ha manifestat el seu desacord i la negativa a assistir a l'acte d'entrega dels premis.

TAGS: premis, banyolí, any, disconformitat, oposició

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Segon dissabte de mes