TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte vol reduir el pas de vehicles i guanyar seguretat per a vianants i ciclistes

Publicitat

Medi Ambient » Estany    + d'aquest tema Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
13/07/2010

Medi Ambient dóna el vist-i-plau a l'ampliació i millora de la carretera de circumval·lació de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  13/07/2010

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Medi Ambient ha donat el vist-i-plau a l'ampliació i millora de la carretera de circumval·lació de l'Estany. El projecte, a càrrec de la Diputació de Girona, suposarà l'eixamplament d'un tram de la carretera per fer-hi un espai peatonal de 2 metres i mig d'ample.

L'Ajuntament de Banyoles, el de Porqueres i la Diputació de Girona ja s'havien posat d'acord sobre el projecte per a la millora i adaptació de la carretera de circumval·lació de l'estany i la seva posterior cessió als dos municipis. Faltava només l'informe favorable del departament de Medi Ambient de la Generalitat, que finalment hi ha donat el vist-i-plau. En una visita a la ciutat de Banyoles, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, va expressar el compromís del Govern de recolzar aquestes obres, a càrrec de la Diputació de Girona, perquè es puguin dur a terme el més aviat possible.

Segons ha detallat l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el projecte de la Diputació ha de permetre que el carril bici doni la volta completa a l'Estany. L'Ajuntament de Banyoles i el de Porqueres, els dos municipis afectats per la reforma, ja han arribat a un acord amb la Diputació, que és l'actual propietària de la via. Les obres suposaran l'eixamplament d'un tram de la carretera i la construcció d'un pas per a vianants i bicicletes.

L'objectiu de la millora és reduir el pas de vehicles de tracció mecànica en aquesta via per tal que sigui més segura per als nombrosos vianants i ciclistes que hi transiten diàriament. Ara que hi ha acord entre totes les parts, segons ha remarcat l'alcalde, la voluntat dels dos ajuntaments afectats és tirar l'obra endavant amb la màxima celeritat.

La carretera de circumval·lació de l'Estany, propietat de la Diputació de Girona, té un recorregut de 3,4 quilòmetres, dels quals dos i mig estan dins el terme municipal de Porqueres. Un cop acabades les obres, pressupostades en 686 mil euros, la Diputació cedirà la titularitat de la via als ajuntaments de Banyoles i Porqueres.

TAGS: ampliació, carretera, circumval·lació, Estany

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Divendres de 19h a 20h