TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de juny del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:07

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Imatge de la presentació pública de les jornades.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
02/04/2008

La Coordinadora del Lleure organitzarà el proper 10 de maig les primeres jornades “Més que jocs”

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

La Coordinadora del Lleure del Pla de l'Estany organitzarà el proper 10 de maig les primeres jornades de dignificació de l'educació en el lleure "Més que jocs". S'han programat activitats durant tot el dia i també es llegirà un manifest en què es reivindicarà la importància de l'educació en el temps lliure en l'etapa de formació dels nens i nenes.

"Més que jocs" pretén ser una diada per a la reivindicació i la dignificació de l'educació en el lleure a nivell de Banyoles i de les comarques de Girona. La iniciativa tindrà lloc el proper dia 10 de maig durant tot el dia a diferents punts de la ciutat de Banyoles.
Les jornades van dirigides a tres àmbits de la població: als infants, com a principals protagonistes de les activitats d'educació en el lleure, als pares i a la resta de població. Segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Dolors Pujol, la jornada s'ha organitzat amb l'objectiu de tornar a dignificar l'educació en el lleure en un moment en què s'ha constatat un notable descens de participació dels infants.

Per als infants, al matí s'organitzarà una gimcana al Parc de la Draga on han estat convidats tots els nens i nenes del Pla de l'Estany i d'altres comarques gironines. Per a mares i pares es farà una xerrada-col·loqui al Museu Darder conduïda pels pedagogs Pere Soler i Francesc Garreta. A més, durant tot el dia es podrà veure una exposició a l'aire lliure en diferents espais de la ciutat, sobre la importància del temps de lleure dels nens. Per cloure la jornada, al migdia hi haurà una cercavila des de la Draga fins a la plaça Major, on la Coordinadora de Lleure llegirà un manifest reivindicatiu sobre la importància de l'educació no-formal.

Els membres de la Coordinadora consideren que Internet i els jocs per ordinador són alguns dels motius perquè els nens no vagin als esplais i es quedin cada vegada més a casa. Segons Pujol, s'ha de fomentar l'educació en el lleure perquè transmet uns valors com el respecte o la cooperació, que no es transmeten de cap altra manera.

La Coordinadora del Lleure del Pla de l'Estany va néixer el 2004 i es va concebre com la primera federació d'entitats de lleure de la nostra comarca. La coordinadora permet la coordinació entre les diferents entitats que treballen al Pla de l'Estany, que són Ei! Gent, Femtram, Escambell i l'Esplai Itinerant. Aquest any, entre les quatre entitats oferiran 1.000 places en diferents activitats a l'hivern i a l'estiu.
La I Jornada de dignificació de l'educació en el lleure "Més que jocs" compta amb el suport de la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

TAGS: Mes, Que, Jocs, Coordinadora, Lleure

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)