TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 16 de gener del 2021

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El club podrà allargar la durada de l’acord si inverteix en les instal·lacions.

Esports » Esports    + d'aquest tema
01/12/2020

L’Ajuntament i el CE Banyoles acorden la concessió de l’estadi Miquel Coromina Moretó per 5 anys

Arxius d'audio:

 
  •  01/12/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’entitat ha de mantenir l’activitat esportiva i de formació, amb una quota de beques, i pot allargar la durada de l’acord si inverteix en les instal·lacions.

 

El ple de l’Ajuntament de Banyoles ha aprovat la concessió de la gestió del nou estadi Miquel Coromina i Moretó per part del Club Esportiu Banyoles per un període de 5 anys. El camp nou, construït l’any 1968 i amb una superfície de 10.100 m², és de propietat municipal. L’entitat ja gestiona l’equipament formalment des del 2005, però l’adjudicació havia acabat i s’havia prorrogat aquest mateix estiu esperant un nou acord.

 

Aquest dilluns el ple ha validat la nova concessió i el regidor d’Esports, Jordi Congost, ha detallat que s’ha trobat una nova forma jurídica a través d’una adjudicació directa a l’entitat, sense ànim de lucre, pel període de 5 anys. Congost també ha detallat que el termini es pot allargar sempre que el Club Esportiu dugui a terme un pla d’inversions de millora a les instal·lacions. Pel regidor, la trajectòria i la vocació de l’entitat avalen aquest acord.

 

Contraprestacions

 

L’acord inclou un seguit de contraprestacions que ha d’assumir el Club Esportiu Banyoles. Tal com fa ara, ha d’oferir un projecte esportiu d’integració social amb infants i joves de 4 a 18 anys amb el futbol com a eina d’inclusió, integració i convivència; també reservar un 10% de les places dels casals d’estiu i campus per a alumnes amb necessitats educatives especials, determinats per l’Àrea de Benestar Social de la comarca; oferir quatre beques socials per a la iniciació al futbol i garantir a l’ajuntament la possibilitat de disposar de les instal·lacions 10 dies l’any sense cost.

 

Paral·lelament, l’ajuntament continuarà subvencionant l’entitat amb una aportació econòmica directa al pressupost municipal per col·laborar en el manteniment de les instal·lacions. Actualment, més d’una vintena d’equips de futbol base entrenen i juguen al camp.

 

El club, satisfet

 

El president del Club Esportiu, Pau Teixidor, ha celebrat l’acord assegurant que la seva voluntat era tenir un termini més llarg però que és una bona fórmula per a les dues parts. El president ha defensat les finalitats esportives i d’integració del club i ha explicat que es resol una de les incerteses més grans que tenia la gestió del club per assegurar la seva viabilitat.

 

L’adjudicació directa del nou estadi Miquel Coromina i Moretó s’ha aprovat amb els vots a favor de Junts, ERC i CiP i l’abstenció de Sumem.

TAGS: Coromina, Moretó, CE

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h