TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 02 de desembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Cornellà del Terri ha obert una nova licitació per la gestió de l’escola bressol.

Educació » Escola Bressol    + d'aquest tema
20/10/2020

El concurs per la gestió de l’escola bressol de Cornellà queda desert i l’ajuntament obre una nova licitació

Arxius d'audio:

 
  •  20/10/2020

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

S’inclouran més recursos per gestionar la neteja i higiene de l’equipament, que manté el mateix equip de treball.

 

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha obert una nova licitació per la gestió de l’escola bressol municipal Els Belluguets després de declarar desert el procés que s’havia obert aquest estiu. El problema va arrencar aquest estiu, quan l’empresa adjudicatària de la concessió, Dau Bressols S.L., va anunciar a l’equip de govern que renunciava a la gestió per “motius propis”. Davant aquesta circumstància el consistori va convocar un concurs d’urgència i amb terminis més curts respecte dels ordinaris per encetar el curs amb la nova gestió al capdavant de l’escola.

 

El concurs de l’estiu, però, ha quedat desert perquè cap empresa ha presentat una oferta formal per gestionar Els Belluguets. L’alcalde, Salvador Coll, ha detallat que es va estar negociant amb diverses empreses interessades però van advertir que el plec de clàusules aprovades no cobrien les noves necessitats del servei. Amb la pandèmia, les empreses que operen al sector han vist com la despesa, el material, el protocol i els recursos que s’han de destinar a la neteja i els sistemes d’higiene per mantenir totes les prevencions contra la Covid-19 han augmentat molt.

 

Revisió del plec de clàusules

 

Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha revisat el plec de clàusules i ha augmentat les partides relacionades amb el protocol de neteja. La licitació ara té un preu de sortida de 327.786,46 euros per la gestió de la llar d’infants durant dos anys. És una quantitat més alta que la que es preveia a l’estiu, però similar al cost que ha tingut el servei els últims anys perquè aquest curs s’han reduït grups i personal. Concretament, els cursos anteriors s’atenia uns 50 alumnes i aquest any hi ha 35 infants.

 

Model educatiu assegurat

 

Mentre els tràmits administratius van seguint el seu camí, el curs ha arrencat amb la gestió de l’empresa que ha tingut la concessió els últims anys i que es mantindrà fins que s’adjudiqui a una altra. Es manté el mateix model, la direcció i l’equip bàsic d’educadores, que quedaran subrogades amb el nou contracte i continuaran atenent els infants aquest curs i els següents. Salvador Coll ha volgut remarcar que el funcionament de l’escola bressol està assegurat i que només s’està canviant la gestió tècnica.

 

El nou concurs ha rebut també el vistiplau de Compromís per Cornellà. El grup a l’oposició havia criticat a l’estiu les presses del concurs i aquest dilluns ha celebrat que s’hagin revisat “amb calma” les necessitats de l’equipament i que s’hagi consensuat la redacció del nou concurs.

TAGS: Belluguets, bressol

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Divendres a les 21.00 h, cada 15 dies, i reposició els dilluns a les 11.30 h.

Diada de Sant Jordi a la plaça Major