TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 31 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El Consell Esportiu s'adapta per a un nou curs amb propostes reinventades.

Publicitat

Esports » Esports    + d'aquest tema
21/09/2020

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany aposta per un curs “amb activitat física continuada i segura”

Arxius d'audio:

 
  •  21/09/2020

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

L’entitat ha adaptat i reinventat gairebé el 90% de propostes amb totes les mesures preventives per la pandèmia.

 

El sector de l’activitat física i l’esport s’ha vist molt afectat pel confinament obligat i les mesures per prevenir la Covid-19. Ara, per afrontar el nou curs, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha adaptat i reinventat els diferents projectes i activitats que duu a terme tenint en compte els possibles escenaris que poden sorgir al llarg del curs i amb totes les mesures preventives que han establert les autoritats sanitàries.

 

El Consell duu a terme desenes de propostes esportives, de formació, servei i promoció que s’han vist afectades per la nova situació. El seu director tècnic, Xavi Batchellí, ha explicat que s’han analitzat un per un tots els programes per adaptar-los i apropar-se al màxim a l’objectiu de cada activitat malgrat les limitacions. Gairebé el 90% de propostes s’han pogut adaptar i reinventar per tal que tots els segments de la població de la comarca gaudeixin en plenitud i en condicions de l’activitat física i l’esport. 

 

El Consell Esportiu treballa sempre conjuntament amb altres entitats i serveis i aquestes setmanes s’estan acabant de concretar els protocols de funcionament i engegant els programes per aquest nou curs. Batchellí posa l’accent en l’objectiu d’aconseguir continuïtat i seguretat en les propostes d’activitat física. En aquest sentit assegura que tenen en compte diferents escenaris i alternatives que poden sorgir al llarg del curs i que les mesures adoptades van més enllà de les recomanacions de les autoritats.

 

Més grups menys nombrosos

 

Entre les mesures adoptades, es reduirà el nombre de participants per grup però s’ampliarà el nombre de grups; es plantegen alternatives en cas que algun grup hagi de fer quarantena; s’han proposat inscripcions i formacions en línia; s’ofereixen més varietat d’horaris i es treballa per tenir propostes familiars a les escoles.

 

Batchellí ha indicat que aquesta situació també permet impulsar el treball cooperatiu i que el disseny d’activitats d’un centre escolar es podrà també exportar a altres centres.

 

A banda del programa d’activitats, el Consell Esportiu també manté i potencia els serveis i assessoraments per ajuntaments i entitats esportives de la comarca.

TAGS: esport, mesures, activitat, física

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dijous de 22h a 23h