TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 31 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Les activitats s’han adaptat a les restriccions actuals. (F: Coordinadora Lleure)

Publicitat

Educació » Educació    + d'aquest tema Societat » Joventut    + d'aquest tema
21/09/2020

Uns 2.000 nens i nenes han participat en el programa ‘Lleure per a tothom’ en un estiu marcat per la Covid-19

Arxius d'audio:

 
  •  21/09/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les activitats s’han adaptat a les restriccions actuals i, tot i que s’han aïllat preventivament alguns grups, no s’ha detectat cap cas positiu de coronavirus.

 

Els casals d’estiu del programa ‘Lleure per a tothom’ han comptat amb uns 2.000 inscrits en un estiu atípic. El nombre de participants ha estat inferior al de l’any passat, quan s’hi van inscriure 2.750 menors. En aquest sentit, també han disminuït les sol·licituds de beques d’accés a les famílies al casal d’estiu. Enguany, se n’han concedit 80 amb una inversió total de més de 6.500€. Des de l’Ajuntament han recordat que aquest any s’havia doblat la convocatòria per facilitar l’accés a més famílies com a mesura de xoc per la Covid-19.

 

Adaptació a les mesures sanitàries

 

‘Lleure per a tothom’ ha fet nou activitats diferents, amb propostes per a nens i nenes des de P3 fins a 4t d’ESO. Tot i que preventivament s’han aïllat grups, els casals que han tingut lloc des del 29 de juny fins al 10 de setembre, no han tingut cap cas positiu per Covid-19. De fet, s’ha modificat la gestió de les activitats per adaptar-les a la normativa vigent. A més, s’han fet formacions als monitors i també amb el Centre d’Atenció Primària Banyoles, amb qui s’ha coordinat la gestió del dia a dia.

 

Els casals també han adaptat les activitats per mantenir distàncies, han definit grups de convivència, neteja del material i rentat de mans continuat. Des de l’Ajuntament, han cedit més espais a les entitats de lleure i s’ha reforçat la neteja i el material d’higiene.

 

Lleure per a Tothom

 

‘Lleure per a Tothom’ és una proposta creada de manera compartida per l’Ajuntament de Banyoles i les entitats educatives. Al programa, hi han participat els Museus de Banyoles, l’Escola Municipal de Música i l’Aula de Teatre, la Coordinadora de Lleure, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Escola de Natura.

TAGS: lleure

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Dimecres a les 21.00 h i repetició dijous a les 11.30 h, cada 15 dies