TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 31 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Les obres a la Factoria i l'Auditori de l'Ateneu milloren la climatització dels espais.

Publicitat

Cultura » Equipaments    + d'aquest tema
18/09/2020

L’Ajuntament de Banyoles inverteix 126 mil euros per renovar la climatització de La Factoria i l’Auditori

Arxius d'audio:

 
  •  18/09/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els treballs, que ja estaven pressupostats des de principis d’any, també serviran per complir els protocols establerts per la normativa sobre la Covid-19.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha dut a terme aquest estiu les obres de millora de la climatització de la Factoria i l’Auditori de l’Ateneu. Les reformes tenen un pressupost total de 126 mil euros que han de servir també per adaptar-se a les mesures de la Covid-19. Concretament, les obres a l’Auditori de l’Ateneu han tingut un cost final de 48 mil euros i les de la Factoria de 78 mil euros. 

 

Millores de climatització

 

A la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles, fins aquest estiu no hi havia cap sistema de refrigeració i això generava malestar entre els usuaris que feien les activitats. La millora feta aquest estiu inclou una instal·lació independent per cada una de les sales de l’equipament. 

 

A l’Auditori de l’Ateneu, s’ha arreglat el problema amb l'estratificació de l’aire a la zona del públic, que provocava incomoditat. D’altra banda, a la zona de l’escenari, s’ha canviat l’aparell de climatització que estava obsolet per un de nou que minimitzarà el consum energètic i les emissions de CO2. 

 

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles, Miquel Cuenca, ha destacat que la nova climatització de la Factoria i l’Auditori prevista des de l’any passat, permetrà que hi hagi una ventilació independent i que no circuli l’aire entre les sales. 

 

Talls de carrers els dies d’espectacle

 

Amb la nova normalitat sobre la taula, Miquel Cuenca, ha destacat la necessitat de fer un sobreesforç a nivell organitzatiu per garantir els protocols de seguretat de la Covid-19 als espais culturals de Banyoles. Cuenca ha parlat de la possibilitat de fer talls en els carrers adjacents al Teatre Municipal i l’Auditori de l’Ateneu per guanyar més espai.

 

L’Ateneu Bar no acollirà activitats

 

Durant la temporada cultural de tardor, l’Ateneu Bar no serà un espai d’activitats, ja que no compleix els requisits necessaris. Fins que no es presenti un nou paradigma, els equipaments de Banyoles hauran de seguir amb els protocols de desinfecció i seguretat d’acord amb la normativa sobre la Covid-19. 

 

Sense material imprès

 

Una altra de les mesures que durà a terme l’Ajuntament de Banyoles serà utilitzar només el suport digital i no amb els tradicionals llibrets impresos. Tota la informació cultural es pot trobar al web www.cultura.banyoles.cat

TAGS: climatització, auditori, factoria

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.