TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’equip de govern defensa la gestió que s’ha fet.

Publicitat

Educació » Escola Bressol    + d'aquest tema
04/08/2020

Compromís per Cornellà denuncia el poc temps amb què s’ha treballat per la nova concessió de l’escola bressol

Arxius d'audio:

 
  •  04/08/2020

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

La cap del grup parlamentari, Teresa Castanyer, considera que l’equip de govern huaria pogut actuar amb més previsió per evitar la “pressa” en l’adjudicació del nou contracte.

 

La setmana passada, l’Ajuntament de Cornellà del Terri va convocar un ple extraordinari per aprovar, amb caràcter d’urgència, els plecs necessaris per iniciar els tràmits d’adjudicació d’un nou contracte per l’escola bressol. El passat 15 de juliol, l’empresa adjudicatària, Dau Bressols SL, va presentar formalment al consistori la renúncia a mantenir-se al capdavant de la llar d’infants, motiu pel qual es van engegar els tràmits per trobar-ne una altra per començar el curs amb normalitat.

 

Tanmateix, l’oposició no es mostra satisfeta amb la gestió de l’equip de govern. La líder de Compromís per Cornellà, Teresa Castanyer, ha posat de manifest que l’equip de govern ja tenia constància de la renúncia de l’empresa el mes de maig, quan va encarregar la redacció d’un contracte de prestació per la llar d’infants. En aquest sentit, considera que s’hauria pogut disposar de tota la documentació el mateix dia de la renúncia i votar el concurs en el ple del 20 de juliol, sense la necessitat de fer-lo d’urgència ni de convocar un ple extraordinari.

 

Al marge d’això, Castanyer també ha denunciat els incompliments de l’escola adjudicatària. Segons ha afirmat, no justificava totes les despeses i no les presentava dins dels terminis establerts. A més, aquest fet es va agreujar a partir del 2016, quan va deixar de presentar la liquidació dels comptes del menjador escolar.

 

Salvador Coll lamenta la manca de col·laboració

 

Per la seva banda, l’equip de govern defensa la gestió que s’ha fet per adjudicar una nova concessionària. L’alcalde, Salvador Coll, ha explicat que no es podien avançar els terminis fins que no es presentés la renúncia formal, perquè s’estaria incomplint la normativa administrativa. Per aquest motiu, ha lamentat la manca de col·laboració de l’oposició.

 

Al marge de la forma en què s’ha convocat el concurs a l’escola bressol, a on sí que hi ha acord entre govern i oposició és en la defensa de l’equip de professionals docents. A causa d’això, s’ha inclòs una clàusula al concurs que estableix que s’ha de mantenir l’equip docent de cara al curs 2020-2021.

TAGS: Escola, bressol, Cornellà

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.