TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 26 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
S'han hagut de reprogramar les dates de les PAU dins la primera quinzena de juliol.

Publicitat

Educació » Educació    + d'aquest tema
23/06/2020

Els estudiants dels tres instituts de Banyoles faran la selectivitat a l’Ins Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  23/06/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

És una mesura excepcional per evitar desplaçaments i aglomeracions que es farà també en altres punts de la demarcació.

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a canviar les previsions de les pro­ves d’accés a la uni­ver­si­tat (PAU). Ja fa mesos es van reprogramar les dates dins la primera quinzena de juliol. I ara la coordinació de les proves ha decidit allargar un dia els exàmens i descentralitzar les seus. Fins ara a la demarcació es feien proves a Girona, Olot i Figueres, però aquest any s’incorporen set ciutats que concentren un nombre significatiu d’estudiants. La mesura vol reduir el nom­bre de des­plaçaments, que siguin més curts, i evitar aglomeracions.

 

En el cas de Banyoles la comissió ha designat l’institut Pla de l’Estany com a seu de les proves pels tres instituts de la ciutat. Així doncs, els estudiants de la comarca que altres anys es traslladaven cada dia a Girona faran la selectivitat des de Banyoles. El director de l’institut Pla de l’Estany, Genís Barnosell, ha assegurat que valoren positivament la mesura i que estan pendents d’una visita al centre per acabar de definir la logística que se seguirà durant les proves.

 

Proves adaptades a la situació i mesures de seguretat

 

Les PAU s’han allargat un dia per evitar que els alum­nes esti­guin molt de temps en una mateixa aula i per ofe­rir més des­cans. Es faran del 7 al 10 de juliol i també incorporen més flexibilitat en les opcions per adaptar-se a les circumstàncies d’aquest any.

 

S’hauran de seguir estrictes mesures de seguretat. De moment s’han establert protocols genèrics de ventilació i neteja de les aules després de cada prova, a més de mesures personals que hauran de seguir els alumnes, com l’obligatorietat de portar mascareta, mantenir una distància mínima de dos metres i rentar-se les mans constantment, entre altres.

 

A la demarcació de Girona també es faran proves d’accés en instituts de Bla­nes, Santa Coloma de Far­ners, la Bis­bal d’Empordà, Llo­ret de Mar, Sant Feliu de Guíxols i Roses.

TAGS: selectivitat

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)