TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 02 de desembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
A finals del 2019 es va desmantellar el dipòsit de l'escola. (F: Aj. Vilademuls)

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
16/06/2020

Vilademuls aprova un Pla Director d’Abastament d’Aigua que planteja 27 projectes per millorar la xarxa actual

Arxius d'audio:

 
  •  16/06/2020

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

El document, que actualitza l’aprovat l’any 2008, és un full de ruta per prioritzar inversions als diferents nuclis en funció de les necessitats.

 

L’Ajuntament de Vilademuls ha aprovat recentment un nou Pla Director d’Abastament d’Aigua, que substitueix el que es va aprovar l’any 2008. El nou document, recull les inversions que s’han fet els darrers anys a la xarxa d’aigua del municipi, moltes d’elles incloses al primer pla, i en preveu de noves. També inclou les actuacions que es van haver de fer d’urgència per solucionar el tancament del pou de Vilafreser, contaminat per mercuri, l’any 2015.

 

L’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés, ha detallat que el nou Pla té com a objectiu estudiar les mancances de la xarxa actual i les oportunitats de millora i d’inversió de cara al futur. En certa manera, segons Terés, el document és una “carta als reis” de les actuacions que s’hauran de fer al municipi de cara al futur, a partir de diferents hipòtesis.

 

El Pla Director defineix 27 actuacions a dur a terme els pròxims anys, sectoritzades per nuclis i per objectius concrets.

 

Nou dipòsit a St. Esteve de Guialbes

 

Una de les actuacions més urgents i prioritària és la construcció i posada en funcionament d’un nou dipòsit a Sant Esteve de Guialbes, per substituir el que estava ubicat al pati de l’escola i es va desmantellar. L’Ajuntament ja ha modificat el plantejament urbanístic per encabir un nou dipòsit en uns boscos del municipi, i preveuen poder executar l’obra ben aviat.

 

Aquest projecte té un pressupost de 150.000 euros, i el municipi compta amb un finançament del 90% del cost per part de l’Agència Catalana de l’Aigua.

 

Per altra banda, un altre projecte pendent pel que fa a la xarxa d’aigua, seria fer una nova captació a Orfes, que és l’únic nucli que no està connectat a la xarxa. Aquesta actuació, però, encara no té ni pressupost ni calendari.

 

TAGS: Vilademuls, aigua

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dilluns de 21 h a 22 h

Divendres de 19h a 20h