TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La web s'ha presentat aquest divendres a la seu del Consell Comarcal.

Publicitat

Economia    + d'aquest tema Política » Comarcal    + d'aquest tema
05/06/2020

El Consell Comarcal ha posat en marxa un web que centralitza tota la informació i ajudes de la Covid-19

Arxius d'audio:

 
  •  05/06/2020

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Inclou línies d’ajudes socials, per a autònoms, comerços, empreses, consumidors, habitatge i s’anirà actualitzant.

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha activat un portal web propi que vol centralitzar i ordenar tota la informació i ajudes que es van creant arran de la pandèmia de la Covid-19 i la crisi econòmica https://covid.plaestany.cat/. La iniciativa neix davant el degoteig d’informació i les múltiples línies d’ajudes que estan creant les diferents administracions. El president del Consell Comarcal, Francesc Castañer, ha assegurat que per la ciutadania és complicat traduir el llenguatge del BOE i estar al cas de totes les normatives i opcions a l’abast. Per això s’ha impulsat aquesta iniciativa que ordena i facilita l’accés a tota la informació.

 

Tota la informació centralitzada i ordenada

 

El portal s’ha estructurat per àrees: Ajuts socials; Activitat econòmica i ocupació; Productors locals i comerç; Atenció al consumidor; i Sector turístic. En cadascuna es despleguen diversos apartats amb línies d’ajuts per a tots els perfils de ciutadans: persones aturades i treballadores, empreses i autònoms, joves, consumidors, comerciants i productors locals, qüestions de medi ambient, habitatge i guies sobre la pandèmia. Inclou l’Ingrés Mínim Vital, la inscripció a l’atur, informació sobre canvis en les fases de confinament, la moratòria de tributs i el llistat d’establiments amb servei a domicili a la comarca, entre molts altres.

 

Cada apartat té la informació necessària i deriva directament a l’accés al tràmit de sol·licitud dels webs i administracions que ofereixen les ajudes. A més, s’ha habilitat un formulari de contacte i des del Consell Comarcal s’oferirà, si cal, assessorament en cada cas.

 

El conseller d’Economia, Oriol Serrà, ha detallat tots els apartats del web i ha assegurat que és una eina “gràfica, útil i pràctica” per la comarca. Serrà ha explicat que hi ha hagut molta incertesa i preguntes dels ciutadans, autònoms i empreses als ajuntaments del Pla de l’Estany i la web ha de resoldre els dubtes.

 

El portal https://covid.plaestany.cat es mantindrà actiu i s’anirà actualitzant els mesos vinents amb totes les novetats que es vagin produint.

TAGS: consell, web, ajudes, covid

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)