TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 20 de gener del 2021

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'Ajuntament destinarà 150.000 € a aquestes línies d'ajuda.

Economia » Comerç    + d'aquest tema
20/05/2020

Publicades les bases de les ajudes de l’Ajuntament de Banyoles al comerç local

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les bases regulen que les subvencions seran d’un mínim de 300 € i un màxim de 1.000 € per sol·licitud, i les sol·licituds es podran començar a formalitzar la setmana vinent. 

 

Els comerços i serveis de Banyoles ja poden consultar les bases per demanar les ajudes que l’Ajuntament ofereix als negocis que s’han vist obligats a cessar la seva activitat econòmica a causa de la pandèmia per la Covid-19.

 

Les bases regulen que la subvenció serà d’un mínim de 300 € i un màxim de 1.000 € per sol·licitud. Els elements subvencionables són el lloguer del local; les despeses dels subministraments bàsics (llum, aigua i gas); dels sous de treballadors i de gestoria derivades de la situació; les despeses per l’adaptació del local per la seva reobertura i les de compra d’equips de protecció i higiene. L’Ajuntament calcula que a la ciutat hi ha uns 300 negocis que poden optar a les subvencions.

 

Aquesta setmana s’acaba el període d’exposició al públic i de cara a la setmana que ve s’obrirà el termini per presentar les sol·licituds, que s’hauran de formalitzar mitjançant el model disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Banyoles. 

 

Una línia d’ajuda de 150.000 € 

 

El ple de l’Ajuntament de Banyoles de finals d’abril va aprovar una modificació de crèdit de 100.000 euros destinats a aquestes línies d’ajuda al comerç i serveis locals. Aquests, se sumen a una partida ja prevista de 50.000 € dins el pressupost d’aquest 2020. 

 

Un total de 150.000 € que es podria arribar a ampliar mitjançant una altra modificació pressupostària.

 

Les bases reguladores es poden consultar a l’enllaç del web banyoles.cat. (https://banyoles.cat/ajuntament/ajuntament/informacio-municipal/noticies/concessio-dajuts-als-professionals-afectats-pel-cessament-obligatori-de-lactivitat-per-lestat-dalarma-ocasionat-pel-covid-19)

 

Ajudes al lloguer d’habitatge de la Generalitat

 

L’Ajuntament de Banyoles també recorda que aquest dimarts s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts per pagar el lloguer de l’habitatge habitual que ofereix la Generalitat de Catalunya. 

 

Es poden consultar els requisits per optar a les subvencions i presentar les sol·licituds a l’enllaç següent. (http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/22066_Ajuts_lloguer_Covid?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c). L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha posat a disposició un telèfon de suport al ciutadà, 900 922 841. 

 

A més, es pot fer la sol·licitud presencialment a l’Oficina d’Habitatge Municipal. En aquest cas, però, caldrà haver demanat cita prèvia al web banyoles.cat.

TAGS: ajuts, ajudes, comerç

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres a les 21.00 h, cada 15 dies, i reposició els dilluns a les 11.30 h.

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h