TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 29 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El Consell ha unificat la reivindicació amb una imatge amb tots els ajuntaments.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
19/05/2020

El Consell Comarcal i els Ajuntaments del Pla de l’Estany commemoren el Dia contra la LGTBIfòbia

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els consistoris i equipaments comarcals s’han sumat a la reivindicació mostrant la bandera de l’arc de St. Martí en els seus edificis.

 

El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, coincident amb la data en què fa 30 anys l’OMS va retirar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

 

Ja fa uns quants anys que ajuntaments del Pla de l’Estany commemoren l’efemèride mostrant la bandera de l’arc de St. Martí als balcons i espais de l’edifici consistorial. Aquest any, a més, el Consell Comarcal ha unificat la reivindicació a la comarca fent pública una imatge amb les fotografies dels diversos ajuntaments i equipaments comarcals que han lluït la bandera.

 

L’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal recorden que el Servei d'Atenció Integral a les persones LGTBI del Pla de l'Estany continua donant suport en aquest temps de Covid-19. En situacions de discriminació per fer qualsevol consulta es pot trucar al telèfon 972 58 03 88 o enviar un correu electrònic a sai@plaestany.cat.

 

“L’LGBTIfòbia, ni a casa, ni al carrer!“

 

Precisament, els ens públics del Pla de l’Estany s’han sumat a la campanya impulsada des de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional LGBTI amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, amb el lema “L’LGBTIfòbia, ni a casa, ni al carrer!“.

 

Les entitats que formen part del consell LGBTI han promogut aquesta iniciativa que vol treballar per erradicar actituds LGBTIfòbiques en el si de les famílies, espais públics, laborals, educatius i de lleure.

 

TAGS: LGTBI

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Puntuals

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)