TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 30 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Es pot descarregar el formulari a la pàgina web d'Educació.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
13/05/2020

Comença el període de preinscripció pel curs vinent a educació infantil, primària i secundària obligatòria

Arxius d'audio:

 
  •  13/05/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Es prioritza la presentació telemàtica i es contempla la possibilitat d’atenció personal en situacions extraordinàries, a partir del dia 19 de maig. 

 

Des d’aquest dimecres i fins al 22 de maig és el període que el Departament d’Educació ha establert per a presentar la sol·licitud de preinscripció pel curs vinent, en els ensenyaments d’educació infantil (des de P3), primària i secundària obligatòria. 

 

A causa de la crisi de la Covid-19, es prioritza la presentació telemàtica de sol·licituds, i es contempla la possibilitat d’atenció personal en situacions extraordinàries en què no hi hagi els mitjans necessaris per fer-ho en línia.

 

El Departament d'Educació ha habilitat al seu portal web un formulari en línia des d'on s’ha de formalitzar la sol·licitud. Un cop omplert el formulari, caldrà enviar un correu electrònic al centre sol·licitat en primera opció, dins el termini establert, adjuntant la documentació bàsica i la complementària necessària per acreditar criteris complementaris. Aquesta documentació podrà ser fotografiada o escanejada. Juntament amb la documentació s'ha d'enviar el resguard assegurant que s'ha enviat la sol·licitud telemàtica.

 

La regidora d'Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha explicat que aquest matí la web per omplir el formulari s'ha col·lapsat en diverses ocasions, però confia que al llarg d'avui i els pròxims dies les famílies puguin fer les preinscripcions sense problemes. També ha detallat que des de l'Oficina Municipal d'Escolarització i des dels diferents centres s'està fent atenció telefònica per resoldre qualsevol dubte que hi pugui haver en relació amb la preinscripció escolar. 

 

Al bloc del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles es pot accedir al formulari en línia, i també es pot consultar tota la documentació necessària per a la preinscripció, així com els criteris i l’oferta inicial de places. A Banyoles, el curs que ve hi haurà 8 línies públiques de P3 (dues a les escoles Baldiri Reixac - La Vila, Pla de l’Ametller i Can Puig, i una línia a les escoles Camins i La Draga), a més d’una concertada a l’escola Casa Nostra; i 12 línies de 1r d’ESO (3 a l’Ins Pere Alsius, 4 a l’Ins Josep Brugulat i 5 a l’Ins Pla de l’Estany), i una de concertada a Casa Nostra. 

 

Preinscripcions a la resta de municipis

 

La preinscripció escolar de cara al curs que ve també afecta la resta d’escoles del Pla de l’Estany: L’Entorn i el Frigolet, a Porqueres; l’escola Vall del Terri, a Cornellà del Terri; Alzina Reclamadora a Fontcoberta; Bora Gran a Serinyà; l’escola de Sant Esteve de Guialbes, a Vilademuls; i l’escola Carles Fortuny d’Esponellà. El calendari i el procediment és el mateix per a tots els centres. 

TAGS: preinscripció, telemàtica

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)