TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'INS Pere Alsius és un dels referents en educació física a les comarques gironines.

Publicitat

Educació » Cicles Formatius    + d'aquest tema
11/05/2020

L’Ins Pere Alsius de Banyoles completa l’oferta d’ensenyaments esportius amb el cicle de Condicionament Físic

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es tracta d’un nou Cicle Formatiu de Grau Superior que es va implantar el curs 2019-2020, i s’oferirà en la modalitat dual.

 

El Departament d’Educació implementarà el curs que ve un nou Cicle Formatiu de Grau Superior a l’Institut Pere Alsius de Banyoles. Es tracta del cicle de Condicionament Físic, que completarà l’oferta que ofereix el centre dins la família d’Activitats físiques i esportives.

 

Aquests estudis formen els alumnes per desenvolupar, dinamitzar i orientar programes de condicionament físic per a tota mena d’usuaris en diferents pràctiques esportives com ara sales polivalents, a l’aigua o classes dirigides.

 

Referent en estudis d’activitat física i esport

 

El cap d’estudis de cicles de l’Ins Pere Alsius, David Martí, ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que el centre ofereix actualment els dos cicles de grau mitjà de la família d’Activitats físiques i esportives, i el cicle superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva. Amb la nova titulació, s’oferiran tots els cicles de grau mitjà i superior que existeixen dins aquesta família d’ensenyaments, consolidant l’institut de Banyoles com un dels referents en aquest àmbit a les comarques gironines.

 

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Condicionament Físic és una titulació nova que es va implantar per primera vegada el curs 2019-2020. Ja llavors, el centre va sol·licitar al Departament poder-lo impartir, i asseguren que ha estat “una agradable sorpresa que en aquestes circumstàncies s’hagi atès la demanda”.

 

Cicle en modalitat dual

 

El cicle s'impartirà en la modalitat dual, cosa que permetrà la possibilitat que l'alumnat pugui fer part del seu aprenentatge en una empresa del sector. Ja s’han establert contactes amb diferents empreses del territori i es continua treballant per ampliar la llista.

 

Des del centre agraeixen el suport de l’Ajuntament de Banyoles perquè el departament els atorgués el cicle, i també pel que fa a la cessió d’equipaments esportius municipals per poder impartir les classes dels diferents cicles esportius en les millors condicions. En la mateixa línia, agraeixen el suport del CNB i el Gimnàs Triops, entitats amb les quals el centre està en converses per poder desenvolupar les activitats previstes en el currículum.

 

La preinscripció al nou cicle formatiu es podrà fer durant el termini que estableixi el Departament d’Educació per a la preinscripció a estudis postobligatoris, que es preveu per al mes de juny.

TAGS: Pere, Alsius, cicle, educació, física

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00