TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La desinfecció amb el canó aeronebulitzador s'ha fet aquest matí a la plaça Major.

Publicitat

Via Pública    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
08/05/2020

L’Ajuntament de Banyoles continua les tasques de desinfecció de carrers i incorpora un canó aeronebulitzador

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El consistori informa que dilluns tornarà a funcionar la zona blava amb caràcter informatiu. 

 

L’Ajuntament de Banyoles ha informat aquest divendres de diverses qüestions relacionades amb el seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària a la ciutat.

 

D’una banda, durant aquest matí han continuat les tasques de desinfecció de carrers i espais de Banyoles. Aquestes tasques que duen a terme treballadors del centre El Puig i de les empreses Tractaments i Serveis Ambientals Vila i Bisbal Casacuberta, concessionàries de diferents serveis de neteja municipals i que, des de l’inici de la crisi sanitària, han reforçat els seus serveis. S’actua principalment per garantir la neteja i desinfecció tant de carrers com d’espais de concentració de persones, com les marquesines del transport públic, bancs o zones d’aportació de residus. També han col·laborat en aquestes tasques voluntaris de Protecció Civil.

 

Donacions de Rubau i AMSA

 

A més, a aquests treballs de desinfecció s’hi ha sumat aquest matí un camió que l’empresa Rubau ha cedit gratuïtament i que s’ha centrat a l’entorn de la plaça Major i el barri vell. Aquest camió està equipat amb un canó especial que utilitza un sistema aeronebulitzador.

 

D’altra banda, l’empresa AMSA ha donat a l’Ajuntament 4.000 mascaretes quirúrgiques perquè es distribueixin a aquelles persones i col·lectius que ho puguin necessitar. El conseller delegat d’AMSA, Andreu Agustí, les va lliurar a l’alcalde, Miquel Noguer, ahir dijous. En aquest sentit, Noguer ha agraït “la col·laboració desinteressada de diferents empreses que al llarg d’aquesta crisi sanitària han ofert la seva col·laboració a la ciutat per fer front a aquesta situació, així com a les persones voluntàries que han donat suport en les diferents tasques”.

 

Zona blava amb caràcter informatiu

 

Per altra banda, l’Ajuntament també ha informat aquest divendres que a partir de dilluns es reprendrà, amb caràcter informatiu, el servei de zona blava a la ciutat, que es va aturar a l’inici de la crisi sanitària. El fet que des d’aquesta setmana els comerços poden obrir, ha aconsellat la represa del servei per facilitar l’accés ràpid als serveis i a les botigues.

 

A partir de dilluns encara no se sancionarà aquells vehicles que incompleixin les franges d’estacionament, però a partir del dilluns 18 de maig la zona blava estarà totalment operativa.

TAGS: desinfecció, aeronebulitzador, Rubau, AMSA, zona, blava

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h