TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 30 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El formulari de preinscripció es pot omplir al portal preinscripcio.gencat.cat.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
08/05/2020

La preinscripció escolar al curs 2020-21 serà del 13 al 22 de maig i es prioritzaran els tràmits telemàtics

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El Departament d’Educació ha anunciat aquest dijous les noves dates després de la suspensió del període previst inicialment a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

El Departament d’Educació ha establert el període de preinscripció a educació infantil, primària i ESO pel curs que ve del 13 al 22 de maig. La situació d’emergència sanitària va obligar a retrasar el calendari previst inicialment, i en el nou termini es prioritzaran els tràmits telemàtics.

 

Així, les preinscripcions es podran fer en línia, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Tot i això, també s’estableix un període de tres dies, a partir del dimarts 19 de maig, per a fer els tràmits de forma presencial. En aquest cas, s’haurà de fer amb cita prèvia que es podrà demanar a les webs de cada centre i del Departament d’Educació.

 

Mesures de seguretat a les preinscripcions presencials

 

El Departament ha informat que pel que fa a la preinscripció presencial, s’hauran desinfectat i condicionat els centres. S’habilitarà el menor nombre d’espais possibles, amb mampares separadores, i es dotarà de mascaretes, guants i pantalles facials el personal que hagi de fer els tràmits, com a màxim 5 persones. També hi haurà gel hidroalcohòlic i una persona organitzarà l’accés al centre per garantir que tothom es deinfecti abans d’entrar i que, si es fa cua, sigui a l’exterior i respectant la distància de seguretat.

 

Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, els tràmits es faran del 27 de maig al 3 de juny pels alumnes de batxillerat; del 2 al 8 de juny pels cicles de grau mitjà i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, els cicles de grau superior i d’arts plàstiques i disseny.

 

8 línies de P3 i 12 de 1r d’ESO

 

Recordem que de cara al curs que ve a Banyoles hi haurà 8 línies públiques de P3 (dues a les escoles Baldiri Reixac - La Vila, Pla de l’Ametller i Can Puig, i una línia a les escoles Camins i La Draga); i 12 línies de 1r d’ESO (3 a l’Ins Pere Alsius, 4 a l’Ins Josep Brugulat i 5 a l’Ins Pla de l’Estany).

TAGS: preinscripció, escolar, telemàtica

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Segon dissabte de mes

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00