TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El CAP de Banyoles és un dels integrants del Consell de Salut Municipal.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
07/05/2020

Sumem Banyoles exigeix la convocatòria del Consell de Salut i el Consell Econòmic i Social de la ciutat

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Convivència i Progrés també va demanar al ple la reactivació del Consell de Salut per poder fer una gestió més efectiva de la crisi sanitària.

 

Sumem Banyoles demana a l’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles que activi urgentment el Consell de Salut i el Consell Econòmic i Social de Banyoles per tal d’habilitar mecanismes per a fer front a la crisi sanitària. Es tracta d’uns organismes que existeixen des de fa més de deu anys i que inclouen la participació de diferents sectors socials, econòmics i sanitaris de la ciutat.Davant dels efectes que està tenint i tindrà la pandèmia, la formació considera “imprescindible” convocar de manera immediata els dos organismes per tal de fer possible la màxima participació i eficiència en la gestió de la crisi, comptant amb professionals, representants laborals i socials, i altres institucions o agents implicats.Sumem Banyoles considera que “si volem avançar i generar els canvis que necessitem com a poble i com a societat cal que tots ens impliquem en la resolució de la crisi i la cerca de solucions”. En aquest sentit, posa de manifest que si Banyoles disposa d’organismes que recullen totes les visions “és imperatiu activar-los”.

 

Sumem remarca que aquests Consells ja preveien en el seu origen la participació de tots els representants del ple municipal banyolí, cosa que Sumem Banyoles veu “especialment valuosa” en una situació com l’actual.

 

 

CiP també demana l’activació del Consell de Salut

 

Al darrer ple, el regidor de Convivència i Progrés, Quim Fernández, també va demanar la reactivació del Consell de Salut Municipal. Segons Fernández, caldrà que l’Ajuntament sigui capaç de preveure una estratègia “per corregir les necessitats que es derivin de la crisi sanitària”. En aquest sentit, segons la formació, l’activació del Consell de Salut seria una de les primeres accions a dur a terme; així com destinar el romanent de tresoreria a polítiques d'estímul del comer, polítiques actives per a autònoms i polítiques socials.

TAGS: Sumem, Convivència, Consell, Salut

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Puntuals

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dilluns de 21 h a 22 h