TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La setmana passada es van fer els primers repartiments de material.(F: @educaciocat)

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
29/04/2020

Els ordinadors i routers per a famílies de Banyoles sense connexió s'acabaran de repartir els pròxims dies

Arxius d'audio:

 
  •  29/04/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament treballa en una borsa de voluntaris per ajudar alumnes que tinguin problemes, i un cop es conegui el procés de preinscripcions es convocarà un consell escolar extraordinari.

 

Dues setmanes després de l’inici del tercer trimestre del curs escolar, encara hi ha famílies de Banyoles sense el material informàtic necessari per seguir amb la formació en línia. La setmana passada es van fer els primers repartiments, i la previsió és que els ordinadors i tauletes facilitats pel Departament d’Educació i els diferents centres escolars s’acabin de distribuir aquesta setmana.

 

També s’estan repartint connexions a Internet a les llars que no en disposen. A més de les que ha facilitat el Departament, l’Ajuntament de Banyoles ha adquirit 25 routers per arribar a tots els infants.

 

Per altra banda, també s’estan distribuint dossiers en paper als alumnes que des dels centres s’ha cregut convenient, així com lots de material escolar i llibres de la Biblioteca Municipal.

 

Borsa de voluntaris informàtics

 

La regidora d’Educació, Ester Busquets, va detallar la setmana passada que per facilitar el seguiment del curs de forma telemàtica a tots els alumnes, s’està treballant en una borsa de voluntaris amb coneixements informàtics. La idea és que es puguin connectar remotament per ajudar aquells infants que tinguin dificultats.

 

Consell escolar extraordinari

 

Al ple de dilluns, responent a una pregunta del regidor de Convivència i Progrés, Quim Fernández, l’alcalde, Miquel Noguer, es va mostrar favorable a convocar un Consell Escolar Municipal extraordinari per fer balanç de la gestió de la crisi sanitària que s’ha fet en àmbit educatiu. Segons Noguer, però, aquesta reunió s’haurà de fer un cop el Departament hagi donat a conèixer el procés i calendari de preinscripcions pel pròxim curs escolar.

TAGS: escoles, instituts

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00