TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El ple del Consell s'ha celebrat aquest dimecres a la tarda de forma telemàtica.

Publicitat

Política » Comarcal    + d'aquest tema
09/04/2020

El Consell Comarcal aprova l'acomiadament definitiu del personal del Centre Cívic Banyoles

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament de Banyoles va suprimir el servei fa uns mesos, el Consell va ratificar-ho i al ple virtual d’aquest dimecres s’ha aprovat l’acomiadament de la directora i la conserge que hi treballaven.

 

Aquest dimecres ha tingut lloc el ple ordinari del mes d’abril del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, que s’ha fet telemàticament. Entre els punts de l’ordre del dia hi havia l’acord de ratificació de l’acomiadament d’Anna Pujolar i Laura Pérez com a directora i conserge, respectivament, del Centre Cívic Banyoles. L’equipament, que es manté com a Casal de Barri, va deixar d’oferir el servei de centre cívic a finals de l’any passat, quan així ho va aprovar l’Ajuntament de Banyoles. Com a conseqüència, el personal que hi treballava, que formava part de l’Àrea de Benestar Social del Consell, va deixar de fer aquesta funció, tal com s’ha ratificat al ple.

 

El punt s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, d’ERC i JxCat, mentre que Sumem hi ha votat en contra, tal com va fer quan es va aprovar la suspensió del servei.

 

Dinamitzadors juvenils als municipis

 

Al ple d’aquest dimecres, el Consell també ha aprovat l’acord de modificació del Conveni en matèria de professionals compartits de joventut amb els ajuntaments de la comarca, que preveu dotar els municipis de dinamitzadors més enllà de tècnics.

 

Per altra banda, s’ha aprovat la prórroga per al 2021 del conveni de prestació de Centre Ocupacional i Servei Ocupacional, amb 38 i 12 places al Centre El Puig. Així com l’establiment del preu públic per al servei de transport nocturn Bus Nit.

 

Entre d’altres punts de l’ordre del dia, també s’han aprovat les bases reguladores per a la concessió d’ajuts al menjador escolar per al curs 2020-2021; i s’ha donat compte dels marcs pressupostaris del Consell per a les anualitats 2021-2023, tot i que, tal com va detallar el president, Francesc Castañer, possiblement amb la crisi derivada de la situació actual s’hauran de modificar.

 

Jubilació telemàtica

 

A banda de ser atípic per fer-se per primer cop de forma telemàtica, el ple ordinari del Consell Comarcal d’aquest dimecres ha estat l’últim del secretari de l’ens, Joan Solà, que es jubila després de 28 anys al càrrec. Els consellers presents virtualment al ple es van emplaçar a poder celebrar-ho presencialment quan la situació ho permeti.

 

El ple del Consell es pot veure sencer a la pàgina web de Banyoles Televisió. (https://www.plaestanydigital.cat/index.php/ultims-programes-disponibles/58-consell-comarcal-del-pla-de-l-estany/4093-ple-ordinari-consell-comarcal-del-pla-de-l-estany-8-d-abril-del-2020.html)

TAGS: ple, consell, virtual, acomiadament, jubilació

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00