TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 23 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La mesura s'ha consensuat al consell d'alcaldes.

Publicitat

Economia » Recaptació    + d'aquest tema
31/03/2020

El consell d’alcaldes del Pla de l’Estany acorda retardar fins al juny el cobrament d’impostos i taxes

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El període de cobrament serà de l’1 de juny al 5 d’agost, els rebuts domiciliats es cobraran el 3 de juliol, i l’IAE i la recollida de residus comercials al novembre. 

 

El consell d’alcaldes del Pla de l’Estany, reunit aquest dilluns, ha acordat modificar el calendari dels contribuents del Pla de l’Estany per facilitar el pagament dels tributs, donada la situació d’excepcionalitat que està vivint el territori.

 

Així, el servei de recaptació del Consell Comarcal estableix de l’1 de juny al 5 d’agost el període de cobrament dels rebuts no domiciliats pel que fa a Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, Impost de Béns Immobles, Taxa d’escombraries i Taxa de cementiri. Pel que fa als rebuts domiciliats, la data de recàrrec del banc serà el 3 de juliol, mentre que els rebuts domiciliats i fraccionats es cobraran el 3 de juliol (60%) i el 5 de novembre (40%). 

 

Pel que fa al preu públic de recollida selectiva de residus comercials, així com l’Impost d’Activitats Econòmiques, el període de cobrament serà de l’1 d’octubre al 4 de desembre, i la data de recàrrec al banc pels rebuts domiciliats serà el 5 de novembre. 

 

Facilitats als contribuents

 

El president del Consell Comarcal, Francesc Castañer, ha explicat que s’ha acordat retardar al màxim el calendari per facilitar el pagament dels contribuents atenent a la situació d’emergència sanitària actual. Referent al preu públic de residus comercials, ha aclarit que es prorratejarà, és a dir que la taxa es cobrarà en funció de l’ús que se n’hagi fet. També ha detallat que aquelles persones que necessitin un fraccionament extra dels rebuts, ho poden demanar a servei de recaptació del Consell. 

 

Per altra banda, el termini màxim per domiciliar els rebuts serà el dia 15 de juny de 2020, personalment al Servei de Recaptació del Consell, o bé descarregant el model normalitzat de domiciliació bancària, que es pot trobar a la Seu Electrònica de la web del Consell Comarcal, www.plaestany.cat, a l’apartat Tràmits recaptació, el qual s’haurà de trametre degudament signat per mitjans electrònics o per fax.

 

D’aplicació a tota la comarca

 

El nou calendari és d’aplicació a tota la comarca. La recaptació dels tributs és una competència que tots els ajuntaments tenen delegada al Consell, a excepció de l’Ajuntament de Banyoles. Per tant, aquells contribuents de Banyoles que necessitin aclarir algun concepte s’hauran d’adreçar a les dependències municipals de la ciutat. 

 

Per a la resta de ciutadania, per a qualsevol aclariment es poden adreçar al Servei de Recaptació del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, al telèfon 972 57 66 39, o enviant un correu electrònic a recaptacio@plaestany.cat.

TAGS: recaptació, impostos, comarca, retarda

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Últim dilluns de mes