TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 19 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Professionals del CAP demanen que les empreses cessin la seva activitat. (F: ICS)

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
23/03/2020

Professionals de la salut demanen a l'alcalde de Banyoles i al Consell que recomanin el tancament d’empreses

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Asseguren que la situació és “gravíssima” i consideren “inconcebible i irresponsable” que empreses que no presten serveis bàsics mantinguin l’activitat.

 

Una cinquantena de professionals de l’Àrea Bàsica de Salut de Banyoles ha adreçat una carta a l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i al president del Consell Comarcal, Francesc Castañer, en què els demanen que recomanin públicament el tancament d’empreses del Pla de l’Estany que no prestin serveis bàsics ni de primera necessitat.

 

A la carta, els sotasignants, professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Banyoles que ofereix assistència al CAP i als consultoris locals de la comarca, manifesten que la situació causada pel Covid-19 al conjunt del territori i a la comarca és “gravíssima”. Per això, consideren “inconcebible i irresponsable que empreses de la ciutat i la comarca que no presten serveis bàsics ni de primera necessitat segueixin mantenint la seva activitat enmig de la crisi sanitària i la petició de confinament de les autoritats”.

 

Conscients que no tenen competències

 

Des de l’ABS són conscients que la competència no és de l’Ajuntament de Banyoles, del Consell Comarcal ni de la Generalitat de Catalunya, a causa de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol. Però, tot i això, demanen a l’alcalde i al president del Consell Comarcal que recomanin públicament, “de manera clara i notòria”, a la direcció i la propietat d’aquestes empreses que cessin la seva activitat durant la situació d’emergència sanitària.

TAGS: CAP, coronavirus

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Puntuals

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)