TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 08 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els professors mantenen les reunions de forma telemàtica.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
19/03/2020

Els instituts de Banyoles mantenen el contacte amb els alumnes de forma virtual i fan portes obertes en línia

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els professors mantenen les reunions de forma telemàtica i els centres valoren positivament que s’hagi posposat la selectivitat.

 

La suspensió de les classes pel coronavirus ha alterat el dia a dia i l’organització dels centres educatius, que han hagut d’explorar noves fórmules de gestió i coordinació.

 

Els tres instituts del Pla de l’Estany han gestionat la situació de forma coordinada entre ells i també amb la resta d’instituts públics del Gironès. El professorat ha continuat en contacte i s’han mantingut les reunions imprescindibles de forma telemàtica. A més, s’ha enviat feina per fer als alumnes a través de diferents sistemes en línia, com ara el Moodle, que els estudiants ja utilitzen habitualment.

 

La decisió de fer arribar feina als estudiants s’ha pres de forma consensuada entre tots els centres, entenent que no es pot avançar temari però sí consolidar continguts, i tenint en compte que no tots els alumnes podran tenir accés a aquestes tasques.

 

Informacions i Portes Obertes en línia

 

Pel que fa a la suspensió de les jornades de portes obertes previstes aquests dies, els centres han penjat la informació a les respectives pàgines web. L’institut Josep Brugulat, fins i tot, ha publicat un web amb unes portes obertes virtuals. El centre també ha iniciat una campanya a nivell de xarxes socials amb el #ElBrugulatEsQuedaACasa. 

 

A les pàgines webs dels diferents centres també han penjat recomanacions als alumnes com ara establir rutines o tècniques de relaxació, mantenir-se informats a través de canals oficials i seguir les recomanacions de Salut i Protecció Civil.

 

Valoren positivament l’ajornament de la selectivitat

 

Preguntats per la decisió d’ajornar la selectivitat, els instituts de Banyoles ho valoren positivament. El director de l’Ins Brugulat, Rafel Juanola, creu que és “el més prudent”, tot i que els alumnes continuen treballant en línia. Recorda que després caldrà repensar tot el calendari d’accés a la Universitat.

 

El director de l’Ins Pere Alsius, Víctor Pérez, creu que treu pressió a l’alumnat i professorat de 2n de Batxillerat. Considera que és una decisió “assenyada”, igual que ajornar la preinscripció, i que cal que es prenguin “decisions valentes” un cop es normalitzi la situació i es pugui tornar a les aules, quan hi haurà molta feina a fer i en poc temps. Els directors confien que sigui al més aviat possible.

TAGS: coronavirus, instituts

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00