TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 03 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Imatge de les obres aquest dilluns.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
10/03/2020

Porqueres continua millorant la il·luminació amb canvis a tres carrers de Les Pedreres

Arxius d'audio:

 
  •  10/03/2020

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

S’està fent una actuació valorada en 45 mil euros als carrers Colom, Verge Montserrat i Josep Llimona en una nova fase del pla de millora que continuarà aquest mateix any.

 

El pla de millora i renovació de l’enllumenat públic de l’Ajuntament de Porqueres continua avançant amb una nova fase. Els tècnics estan duent a terme des de fa uns dies el canvi d’enllumenat públic a tres carrers del nucli de Les Pedreres, concretament als carrers Colom, Verge Montserrat i Josep Llimona. Es tracta d’uns treballs adjudicats per un import de 45 mil euros, molt per sota del preu de licitació, que permetrà renovar bona part dels punts de llum d’aquesta zona.

 

Concretament, es canviarà tot el cablejat, que és molt antic i provoca problemes de fuites i avaries. Es passarà una nova línia i se substituiran els punts de llum per leds.

 

L’alcalde, Francesc Castañer, ha detallat que el projecte estava pressupostat pel 2019 però s’ha retardat per poder justificar l’oferta a la baixa de l’empresa adjudicatària. Recorda que la instal·lació a la zona de Les Pedreres és de les més antigues del municipi i provoca problemes, sobretot en dies de pluja.

 

Els treballs, a càrrec de l’empresa EMELEC, han d’acabar abans de dos mesos. El pla de millora de l’enllumenat públic de Porqueres, que es va aprovar fa anys i que contempla actuacions per valor d’un milió d’euros, continuarà aquest 2020 amb una nova partida d’uns 80 mil euros del pressupost municipal en més carrers de Les Pedreres.

TAGS: Enllumenat, Pedreres

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)