TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 21 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Visita escolar a les coves en una imatge d'arxiu.

Publicitat

Cultura » Patrimoni    + d'aquest tema Economia » Turisme    + d'aquest tema
10/03/2020

Queda desert el concurs per adjudicar el servei de visites guiades i tallers a les Coves de Serinyà

Arxius d'audio:

 
  •  10/03/2020

 

Serinyà    + d'aquesta zona

 

El Consell prepara un negociat temporal amb una empresa mentre treballa en un nou concurs que englobi també la gestió de visites a altres centres d’interpretació del Pla de l’Estany.

El concurs per adjudicar el servei de visites guiades i tallers pedagògics al Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà ha quedat desert. S’havien fet unes noves bases que incorporaven algunes millores, però també una rebaixa del preu, i cap empresa s’hi ha mostrat interessada. El conseller de Turisme i Promoció Econòmica, Oriol Serrà, ha explicat que no es farà un nou concurs, però s’està negociant amb algunes empreses perquè ofereixin aquest servei per un període d’un any.

 

Mentrestant, des del Consell s’està treballant en la redacció d’unes bases més àmplies per a un nou concurs. L’objectiu és que tingui una visió més comarcal i també inclogui visites a altres centres d’interpretació del Pla de l’Estany.

 

Les Coves Prehistòriques de Serinyà són un Bé Cultural d’Interès Nacional i un element destacat del patrimoni de la comarca. Fins fa poc, de les visites i tallers al jaciment se n’ocupava l’empresa Atzagaia. A l’estiu passat hi havia pendent fer un nou concurs per la gestió del servei, però amb l’entrada del nou govern es va prorrogar per uns mesos més a la mateixa empresa.

 

Nou impuls

 

Des de l’inici del nou mandat, l’equip de govern del Consell busca donar un nou impuls al jaciment i crear un nou model de gestió. Els responsables comarcals i l’Ajuntament de Serinyà busquen noves propostes i hi hauria també la possibilitat de treballar conjuntament amb el Museu Arqueològic de Catalunya (MAC).

 

Mentrestant, aquest gener s’han fet obres a l’espai, uns treballs pendents de l’anterior equip de govern que han inclòs, entre d’altres, la renovació de la tanca perimetral.

TAGS: Coves, concurs, desert, model

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Divendres de 19h a 20h