TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 08 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El centre disposa dels espais necessaris perquè els alumnes treballin amb comoditat.

Publicitat

Educació » Infantil    + d'aquest tema
06/03/2020

L’escola La Draga accepta amb resignació la pèrdua d’un grup i confia recuperar la normalitat el següent curs

Arxius d'audio:

 
  •  06/03/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El centre recorda que durant anys ha fet front a un i dos bonys, i demana al departament una planificació de l’escolarització a la ciutat a més llarg termini.


L’escola La Draga de Banyoles ha encaixat amb resignació la decisió del departament d’Educació de suprimir una línia de P3 al centre el curs que ve i sortir amb un sol grup. Evidentment, la decisió no agrada a l’equip directiu, ja que qualsevol canvi suposa un esforç extra de planificació, però entèn que s’havia de prendre una decisió i que és un canvi temporal. Des de l’escola s’apostava per tenir en compte altres factors, com les preinscripcions, a l’hora de decidir a quin centre se suprimia una línia, però finalment el departament s’ha agafat al criteri “fàcil” dels germans escolaritzats al centre.

 

La directora de La Draga, Lídia Canet, confia que es tracti d’una pèrdua temporal, i assegura que, si es manté el mateix criteri, el curs següent serà una altra escola la que perdi el grup. Tot i això, consideren que el departament hauria de definir una estratègia de planificació a més llarg termini de cara als pròxims cursos.

 

Supressió de grups rotativa

 

Amb les dades del padró, els següents cursos s’hauran de suprimir fins a dos grups de P3 a les escoles de Banyoles. Des de La Draga es proposa que, igual com es va fer amb els bonys quan els naixements anaven a l’alça, la reducció de grups sigui rotativa a les diferents escoles de la ciutat.

 

Centre de dues linies

 

Sobre els comentaris que s’han sentit darrerament que l’escola La Draga era un centre pensat per una línia, Canet ha puntualitzat que l'escola és de dues línies des que va canviar els barracons per l’espai actual de Cal General. A més, ha recordat que durant els anys en què la natalitat a la ciutat anava a l’alça, el centre ha assumit fins a dos bonys, i això no ha sigut un problema. La directora assegura que La Draga disposa dels espais necessaris perquè els alumnes puguin treballar amb comoditat.

 

Finalment, tal com es va exposar al darrer CEM, el curs que ve a Banyoles hi haurà 8 grups públics de P3: dos a les escoles La Vila-Baldiri Reixac, Can Puig i Pla de l’Ametller, i una línia a La Draga i a Camins.

 

Portes obertes

 

La jornada de portes obertes a l’escola La Draga de cara a les preinscripcions pel proper curs serà el divendres 13 de març a la tarda.

TAGS: Draga, P3, resignació

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dimecres de 21h a 22h